ZZP Video: Je onderneming professioneel presenteren in 1 minuut!

ZZP video's zijn er al vanaf €599,-

ZZP video laten maken

Binnen 1 minuut kun jij van een bezoeker op je website een nieuwe klant maken.

Laat in een professionele ZZP video zien wat jouw onderneming doet, wat je diensten of producten zijn en wat je uniek maakt.
Vergroot je vindbaarheid en val op tussen die andere ondernemers en presenteer jezelf in een professionele ZZP video zodat de klant het vertrouwen heeft wie er achter de onderneming zit. Eenvoudig, onderscheidend en persoonlijk! Wacht niet langer, maak die professionele ZZP video en maak van iedere bezoeker een nieuwe klant!

Meer en meer bedrijven gebruiken video als communicatie middel naar de website bezoekers toe. Een video laat zien dat je investeert in je eigen boodschap. De bezoeker zal dit waarderen, aangezien er ook dan ook wordt geïnvesteerd in de nieuwe klant.
Een duidelijk verhaal binnen 1 minuut verteld is voldoende om te vertellen wat je bedrijf zo uniek maakt en hoe je jouw klanten ontzorgt.

Dit is jouw kans om voor een scherpe prijs een krachtige, heldere ZZP video te laten maken die het visitekaartje vormt voor jouw onderneming.

VideoCompany werkt met videocoaches en heeft opname studio’s door heel Nederland. Een videocoach zorgt ervoor dat je ontzorgt voor de camera komt te staan. Onder het gemak van een leuke introductie en een kop koffie voel je jezelf al snel ontspannen en verlopen de opnames lekker vlot. Daarnaast zorgt je videocoach ook voor een professionele opname zodat de kwaliteit altijd gewaarborgd blijft.
Heb je zelf nog geen kantoor ? Geen punt, VideoCompany heeft studio’s door héél Nederland. In elke regio is VideoCompany vertegenwoordigd zodat je ook nog eens efficiënt kan omgaan met je tijd!.

Daarnaast werken wij snel. Binnen 2 dagen wordt je ZZP video opgeleverd en kan je deze gelijk gebruiken.

De oprichters van VideoCompany hebben meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van video’s en het portfolio is dan ook zeer uitgebreid. Van bedrijfsfilms en instructie video’s tot aan evenement reportages en TV commercials: VideoCompany heeft het meest complete en professionele video aanbod van Nederland en levert u daarom gegarandeerd de mooiste ZZP video's.

Je hoeft overigens geen camera vrees te hebben. VideoCompany werkt met ervaren en special opgeleide videocoaches, die naast de nodige technische kennis, ervoor kunnen zorgen dat jij je perfect pitch ontspannen en authentiek kan doen, terwijl de camera aanstaat.

Wacht niet langer en kijk gelijk wat de studio prijzen en beschikbaarheid van een professionele ZZP video zijn of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Enkele ZZP video voorbeelden

“Mijn bedrijfspitch: Op de starters-dag van de KvK begin november 2015 in de Amsterdam Arena heb ik kennis gemaakt met het enthousiaste team van SpotCV. De introductie was erg overtuigend en als starter met een eigen bedrijf heb ik m’n kans gepakt. Enkele weken later een afspraak in de studio van SpotCV met een enthousiaste videocoach en even later voor de camera. Spannend! 2 dagen later werd het eindresultaat opgestuurd en werd ik blij verrast met het geweldige resultaat.

Chapeau. Het ziet er geweldig uit. Leuke compositie. Erg tevreden.”

- Klaas Winters, Safe and sound consultancy

Ik zocht contact met VideoCompany. Na een kleine ZZP video introductie was ik direct verkocht. Wij hebben direct een planning gemaakt en twee dagen later kon ik al mijn videopitch gaan doen in Hilversum. Lekker dicht bij huis dus was lekker op tijd en heb kennis gemaakt met videocoach Rik. Rik e.e.a. verteld wie ik ben en wat ik doe en toen gingen wij gelijk aan de slag. Ik was bloed nerveus en ik kwam maar niet uit mijn woorden en met wat steekwoorden en korte zinnen heeft Rik een fantastische videopitch gemaakt. Iedereen die het filmpje gezien heeft gaven alleen maar complimenten hoe goed en sterk mijn boodschap was.

- Mino Maduro, Technisch tekenburo

Onze werkwijze

 • Kies als eerste je studio locatie

  De opnames vinden plaats in een van onze 42 studio’s verspreid door heel Nederland. Ideaal als je (nog) geen eigen kantoor ruimte hebt, of het juist prettig vindt om in een neutrale omgeving de pitch op te nemen. De onafhankelijke kijk van onze videocoaches die je begeleiden tijdens het volledige proces, zorgt ervoor dat je goed in de belevingswereld van jouw doelgroep kan stappen.

 • Reserveer

  Overtuigd? Reserveer dan via ons online systeem! Geen gedoe, je maakt de afspraak, de prijzen zijn direct bekend en wij nemen contact met je op om e.e.a. te bevestigen met je en door te spreken. Twijfel je nog of heb je vragen? We hebben een live chat functie op deze website.

 • Face-to-face met de videocoach

  Op de dag van de opname zal de videocoach in alle rust de opnames met je bespreken. Ook bespreek je de online videocoach antwoorden die je eerder op je profiel hebt ingevuld. Hierin komt duidelijk naar voren wat je belangrijk vindt voor in de video en helpt de videocoach je om een en ander zo natuurlijk mogelijk over te brengen. We filmen vervolgens een kleine drie kwartier.

 • Opleveren maar!

  De beelden verwerken we tot een passende montage en leveren binnen een 2 dagen je video digitaal op via je aangemaakte profiel op onze site. Je krijgt een MP4 in FullHD die je gemakkelijk kunt verspreiden via social media en natuurlijk je eigen website.


*Opties ZZP video

Wil je graag meer opties ? Vraag dan een offerte aan of vink dit aan op de bestelpagina.

Optie 1: Social Media versies van 15 en/of 30 seconden
Social Media in combinatie met video is steeds belangrijker voor iedere ondernemer. Video’s die worden bekeken op social media zijn vaak kort en krachtig en nodigen de kijker uit om meer te weten te komen over het bedrijf. VideoCompany kan van je ZZP video ook een social media versie maken, ideaal voor Facebook, LinkedIn of je eigen YouTube kanaal.

Optie 2: 3D tekst animatie
We kunnen met animaties altijd een stap verder gaan en delen van de content in 3D gaan bewerken. We hebben genoeg voorbeelden en denken graag met je mee. Hier enkele voorbeelden 3D tekst animatie


Offerte aanvragenBinnen 24u een offerte
ZZP video