Jouw huis prachtig in beeld gebracht met een “woning in beeld” video van VideoCompany!

Woning in beeld video's zijn er al vanaf €599,- incl. btw

Woning in beeld video

Met “woning in beeld” video van VideoCompany zorg je er voor dat jouw huis extra opvalt bij de potentiële kopers.
Neem de kijker mee op een virtuele video tour door je huis. De woning in beeld video zal een welkome toevoeging zijn op het portfolio van je huis die bij een makelaar ligt en natuurlijk op portalen zoals Funda.nl en Huizenzoeker.nl
Met een woning in beeld video kan de kijker kan alvast een volledige digitale tour door je te koop staande huis krijgen zonder daarvoor zelf de deur uit hoeven te gaan.

Daarnaast zal het gebruik van video ook leiden tot extra social media aandacht. Staat je huis leeg? Zet bijvoorbeeld een klein display in het raam, zodat voorbijgangers even de video kunnen bekijken. Het bord “Te Koop” krijgt in een keer een opwaardering.

We hebben diverse pakketten samengesteld die ongetwijfeld zullen aanspreken. Van een eenvoudige video met passende muziek tot volledige tours met of zonder makelaar of voice over en social media versies. Als kers op de taart kunt ook kiezen voor een Drone Video opname zodat u prachtige luchtopnames krijgt van het huis en de omgeving.

De oprichters van VideoCompany hebben meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van video’s en het portfolio is dan ook zeer uitgebreid. Van bedrijfsfilms en instructie video’s tot aan evenement reportages en TV commercials: VideoCompany heeft het meest complete en professionele video aanbod van Nederland en levert u daarom gegarandeerd de mooiste bedrijfsfilms.

Wacht niet langer en kijk gelijk wat de prijzen en beschikbaarheid van een professionele woning in beeld video zijn of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Enkele woning in beeld voorbeelden

Een geweldige toevoeging voor de verkoop, hierdoor hebben we gedurende de slechte woning markt ons huis toch snel kunnen verkopen.

– Bert

Een appartement in Amsterdam is als vele andere en daardoor met alleen een paar foto's moeilijk van de rest te onderscheiden. Met onze video kunnen we het appartement zo verhuren aan een expat.

- Makelaar te Amsterdam

Onze klantbeoordelingen en werkwijze

 • Kies als eerste je pakket

  Je hebt een aantal voorbeelden gezien en weet wat je belangrijk vindt om terug te zien op video. Vragen over woning in beeld? Een optie reserveren in onze online kalender? Of liever een offerte op maat met een kleinere of juist grotere setting? We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Ook is het mogelijk om via een video call extra advies te krijgen of gewoon om even kennis te maken.

 • Reserveer

  Overtuigd? Reserveer dan via ons online systeem! Geen gedoe, je maakt de afspraak, de prijzen zijn direct bekend en wij nemen contact met je op om e.e.a. te bevestigen met je en door te spreken. Twijfel je nog of heb je vragen? We hebben een live chat functie op deze site!

 • De opnames

  Qua voorbereiding heb je van ons al een bevestigingsmail gehad met daarin een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden. Op de dag van de opname bespreken we de volgorde van draaien. We filmen vervolgens een paar uur in je huis en brengen alles vakkundig in beeld.

 • Opleveren maar!

  De beelden verwerken we tot een passende montage en leveren binnen een week de video digitaal op.


Budget vanaf

€599

 • kennismakingsgesprek
 • 1 videospecialist
 • 3 ruimtes*
 • rechtenvrije achtergrond muziek
 • video montage van max 3 minuten
 • 2D tekst animatie

Deluxe vanaf

€799

 • kennismakingsgesprek
 • 1 videospecialist
 • 7 ruimtes*
 • rechtenvrije achtergrond muziek
 • video montage van max 7 minuten
 • 2D tekst animatie

Video opties

Optie 1: Losse video’s van de (hoofd)ruimtes – 15 of 30 sec
Losse korte video’s van iedere ruimte kunnen ideaal zijn voor Social Media campagnes

Optie 2: Extra ruimte
Iedere extra ruimte kan uiteraard gefilmd worden en verwerkt worden in de eindmontage.

Optie 3: Introductie praatje
Een kort introductie praatje van uzelf, de makelaar of iemand anders die het huis kan presenteren aan de virtuele bezoeker.

Optie 4: Professionele Voice Over
Met een professionele voice over krijgt de video een extra lading en worden de beelden versterkt met een prettige stem alsof het de makelaar zelf is die verkoopt.

Optie 5: Tekst animatie 3D
We kunnen met animaties altijd een stap verder gaan en e.e.a. in 3D gaan bewerken. We hebben genoeg voorbeelden en denken graag met je mee.

Optie 6: 1 uur Drone video opnames
De bedrijfslocatie prachtig in beeld gebracht alsof er een helikopter overvliegt. Unieke opnames vanuit de lucht die gebruikt kunnen worden in de uiteindelijk video. Klik hier voor een aantal drone voorbeelden.


Woning in beeld