VideoCompany videografen

Het VideoCompany videografen team bestaat uit diverse videografen met elk haar specifieke kennis en kunde. Daarnaast is elke Videograaf bij VideoCompany afgestudeerd als Audio Visueel Specialist en draaien ze al vele jaren mee in het vak van video producties.
Elke aanvraag die binnenkomt wordt als eerste inhoudelijke bekeken door de het creatieve team. Gezamenlijk met u worden de wensen en eisen besproken om te komen tot het juiste advies en nodige productie opzet. Vervolgens koppelen we de juiste videograaf aan u.

Videograaf Offerte

Ontvang direct een Videograaf offerte. Vóór 12:00 aangevraagd ? Dan ontvangt u dezelfde dag nog uw Videograaf offerte!

VideoCompany levert videografen voor de meest uiteenlopende opdrachten zoals evenementen en vakbeurzen. Bedrijfsfeesten en plechtigheden. Bruiloften en jubilea, etc. Kijk voor bruiloften op onze specifieke bruiloft video pagina!

Onze videografen zijn zeer professioneel en direct inzetbaar. Wilt u alleen een videograaf met een beperkte video montage plus de ruwe beelden ? Vul dan de onderstaande aanvraag in en u ontvangt vandaag nog uw offerte. Als u liever eerst direct contact wil met een van onze videografen bel dan direct op 06 46033027 voor een direct advies of een prijs opgaaf.

Beschrijf zo goed mogelijk wat uw wens is en vul eventueel de voorgestelde vragen alvast in. Wij nemen direct contact met u op.

  Uw naam *

  Uw e-mail *

  Uw telefoonnummer *

  Onderwerp

  Waar? *

  Wanneer? *

  Hoelang duurt de opname? *

  Oplevering *

  Uw bericht *


  De oprichters van VideoCompany hebben meer dan 20 jaar ervaring in het produceren van video’s en het portfolio is dan ook zeer uitgebreid. Daarnaast heeft VideoCompany heeft het meest complete en professionele videoproductie aanbod van Nederland en komen alleen de best gekwalificeerde bruiloft videografen bij ons in dienst. Hiermee krijgt u gegarandeerd de meest professionele video’s. Wacht niet langer en vrijblijvend contact met ons op.