Laat zien wie jij bent en val op tijdens het solliciteren met een VideoCV van VideoCompany!

Opnames bij ons in de studio

Jouw eerste indruk bij een werkgever
Dé kans om jouw eerste indruk bij werkgevers of opdrachtgevers achter te laten, nog voordat je bent uitgenodigd voor een gesprek. Een VideoCV is simpel, betaalbaar en kan altijd bij jou in de buurt. Dus grijp die kans nu en maak de volgende stap in jouw carrière!
Neem een voorsprong op andere kandidaten voor die ene droomvacature! Stel jezelf voor in een video aan potentiële werkgevers of opdrachtgevers. In een professionele videopitch van maximaal 1 minuut laat jij je van je beste kant zien. Vertel wie je bent, wat
je kunt en waarom jij nu bij dit bedrijf past. Voor een werkgever is dit ideaal: niet vanuit het woord maar vanuit beeld je kandidaten selecteren!

De VideoCV is een videopitch van maximaal 1 minuut. Cameravrees is niet nodig, want tijdens het hele proces wordt je professioneel begeleid door een videocoach, die er samen met jou voor zorgt dat je boodschap authentiek overkomt waarna je zult zien dat je geen zenuwen zult ervaren voor de camera. De videocoach zal jouw voorbereiden door middel van een vraag/antwoord gesprek. Dit is ook de persoon die de camera bedient en uiteindelijk je video oplevert.
Daarnaast kan je je VideoCV blijven gebruiken, je pitch immers wie jij bent en niet waarom je bij dat ene specifieke bedrijf wil werken.

Dit is jouw kans om voor een scherpe prijs een krachtige, heldere VideoCV te laten maken die jou online CV wordt.

Wacht niet langer en kijk gelijk wat onze beschikbaarheid en prijzen zijn. Plan je afspraak vandaag en onderscheid jezelf voor de baan van morgen.

Enkele VideoCV voorbeelden


“Ik onderscheid mezelf graag als een echte professionele werknemer die graag bij klanten komt. Met mijn pitch kan ik hier prima mee voor de dag komen”

- John

“Wat een gaaf concept! Ik heb veel goede reacties gehad op mijn videopitch en ben inmiddels aan de slag als accountmanager!”

- Tim

Onze werkwijze

 • Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan

  De onafhankelijke kijk van onze videocoaches die je begeleiden tijdens het volledige proces, zorgt ervoor dat je goed in de belevingswereld van jouw doelgroep kan stappen.

 • Reserveer

  Overtuigd? Neem dan contact met ons voor het inplannen van jou afspraak. Wij nemen contact met je op om e.e.a. te bevestigen met je en door te spreken.Twijfel je nog of heb je vragen? We hebben een live chat functie op deze website.

 • Face-to-face

  Qua voorbereiding heb je van ons al een bevestigingsmail gehad met daarin een aantal zaken en vragen waar je rekening mee kunt houden. Op de dag van de opname zullen we eerst deze videocoach vragen en antwoorden met elkaar bespreken. We filmen vervolgens een uur lang waarna jou VideoCV klaar is om gemonteerd te worden.

 • Opleveren maar!

  De beelden verwerken we tot een passende montage en leveren binnen een week, inclusief een correctie ronde op.Video opties

Wil je graag meer opties ? Vraag dan een offerte aan of vink dit aan op de bestelpagina.

Social Media versies van 15 en/of 30 seconden
Social Media in combinatie met video is steeds belangrijker voor iedere ondernemer. Video’s die worden bekeken op social media zijn vaak kort en krachtig en nodigen de kijker uit om meer te weten te komen over het bedrijf. VideoCompany kan van je ZZP video ook een social media versie maken, ideaal voor Facebook, LinkedIn of je eigen YouTube kanaal. Klik hier voor een voorbeeld van een social media video.

3D tekst animatie
We kunnen met animaties altijd een stap verder gaan en delen van de content in 3D gaan bewerken. We hebben genoeg voorbeelden en denken graag met je mee. Hier enkele voorbeelden 3D tekst animatie.

VideoCV