Event Videograaf Beschikbaarheid

Reviews: 3

Handig om even te kijken of onze videografen beschikbaar zijn op jullie gewenste dag! Kijk in onze online kalender. Staan we geboekt voor de dag ? Geen nood, vraag dan direct een offerte aan of bel naar informatienummer 06 460 330 27.

Na het accorderen van een video offerte wordt in de kalender een videograaf pas definitief gereserveerd. Videografen worden verschillend gereserveerd, soms voor 's morgen soms voor 's avonds en evenementen duren daarbij korter en langer.
Is de dag dan al gereserveerd ? Geen nood, vraag dan direct een offerte aan of bel naar informatienummer 06 460 330 27.

Offerte Event Videograaf

Beschrijving

Impressie pakket €599
Max. 4 uur videograaf aanwezig
Event videograaf
Logo, tekst en titels
Event video van ca. 1 minuut
Reiskosten inbegrepen

Reportage pakket (Meest populair) €949
Max. 8 uur videograaf aanwezig
Event videograaf
Logo, tekst en titels
Event video van ca. 2 minuut
Reiskosten inbegrepen

Film pakket €1499
Max. 8 uur videograaf aanwezig
Twéé Event videografen
Logo, tekst en titels
Event video van ca. 3 minuut
Reiskosten inbegrepen

Pakket opties

Optie: Langere video laten maken á 149,- per extra minuut
Wil je een langere montage dan de standaard 1 of 2 minuten. Dan is er de optie voor langere video versie. Doorgaans duren video’s tussen de 1 en 5 minuten.

Optie: Extra vaste camera positie á 499,-
Is het gewenst om naast de losse camera ook een vaste camera nodig te hebben om bijvoorbeeld een toespraak integraal te filmen? Dan is het mogelijk om een extra videograaf en apparatuur er bij te leveren.

Optie: Reporting & Quotes, ideaal voor sfeerbeelden. Per twee uur á 249,-
Ook is het mogelijk om reporting en quotes uit te voeren behorende bij het evenement. Van te voren kunnen de reporting vragen worden besproken. Ideaal voor als je de mening wil weten van je gasten van zowel vóór als ná het evenement.

Optie: Social Media versies van 15 seconden á 99,-
Social Media in combinatie met video is steeds belangrijker voor iedere ondernemer. Video’s die worden bekeken op social media zijn vaak kort en krachtig en nodigen de kijker uit om meer te weten te komen over het bedrijf. VideoCompany kan van je video ook social media versies maken. Dit is ideaal te delen met Facebook of je eigen YouTube kanaal.

Optie: 3D tekst animatie basis á 199,-
We kunnen met animaties altijd een stap verder gaan en delen van de content in 3D gaan bewerken. We hebben genoeg voorbeelden en denken graag met je mee. Hier enkele voorbeelden 3D tekst animatie

Optie: 1 uur Drone video opnames incl. montage á 499,-
De evenement locatie prachtig in beeld gebracht alsof er een helikopter overvliegt. Unieke opnames vanuit de lucht die gebruikt kunnen worden in de uiteindelijk video. Klik hier voor een aantal drone video voorbeelden.