Bruiloft videograaf beschikbaarheid

Reviews: 7

Reserveer onze bruiloft videograaf voor jullie huwelijksdag! Is jullie trouwdag al gereserveerd ? Geen nood, vraag dan direct een offerte aan of bel naar informatienummer 06 460 330 27.

Handig om even te kijken of onze bruiloft videografen beschikbaar zijn op jullie trouwdag! Kijk in onze online kalender. Lukt het niet of heb je hier nog vragen over? We hebben een live chat functie op onze site! Onderaan de pagina staan nogmaals alle bruiloft video pakketten en de opties beschreven.

Na het accorderen van een bruiloft video offerte wordt in de kalender een bruiloftsvideograaf pas definitief gereserveerd. Is jullie trouwdag al gereserveerd ? Geen nood, vraag dan direct een offerte aan of bel naar 06 460 330 27.

Offerte aanvraag Bruiloftvideograaf

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschrijving

De mooiste dag van je leven wil je natuurlijk zo goed mogelijk vastleggen. Met een Bruiloft video van VideoCompany wordt de hele dag professioneel vastgelegd en uiteindelijk opgeleverd naar wens.

Ceremonie pakket €499,-
1 tot 3 uur aanwezig
Integrale ceremonie opname
Inclusief audio opname
Kennismakingsgesprek
Professionele, filmische opnames
Backup bruiloft videograaf
2 correctie rondes
Alle reiskosten inbegrepen

Comfort pakket €999,-
3 tot 6 uur aanwezig
Bruiloft film van 10 minuten
Kennismakings-gesprek
Backup bruiloft videograaf
Professionele, filmische opnames
2 correctie rondes
Alle reiskosten inbegrepen

Deluxe pakket €1499,-
6 tot 9 uur aanwezig
Bruiloft film van 20 minuten
Kennismakings-gesprek
Backup bruiloft videograaf
Professionele, filmische opnames
2 correctie rondes
Alle reiskosten inbegrepen

The lot pakket €1999,-
9 tot 12 uur aanwezig
Bruiloft film van 30 minuten
Kennismakings-gesprek
Backup bruiloft videograaf
Professionele, filmische opnames
2 correctie rondes
Alle reiskosten inbegrepen

Mogelijke opties

Ruwe beelden á € 99,-
Naast een zorgvuldige samengestelde video montage van je bruiloft is het ook mogelijk om alle ruwe beelden te ontvangen. Om de ruwe beelden te kunnen afspelen moeten deze beelden echter wel eerst bewerkt en omgezet worden. Na het uitvoeren hiervan sturen we de beelden middels een WeTransfer naar je toe.

Langere bruiloftsfilm per 10 minuten á € 149,-
Wil je naast je bruiloft videoreportage graag een langere versie ? Standaard duurt bruiloftsfilm ongeveer 10, 20 of 30 minuten behalve bij kortere bruiloft opnames. Wil je graag een langere bruiloftsvideo dan deze dit, vraag naar deze optie.

Same day edit á €299,-
Een same day edit is ideaal om de avondgasten toch de trouwceremonie mee te laten maken. Wij zorgen er dan voor dat na de ceremonie opnames de edits gelijk gestart worden en als video klaar staat voor de avond. Deze edit kan plaats vinden op het moment dat er niet gefilmd hoeft te worden bijvoorbeeld tijdens het diner. Vervolgens kan er tijdens de namiddag of avond bij het aansnijden van de taart en dergelijken gewoon weer worden gefilmd. Wij passen ons aan jullie planning aan! Zijn er geen onderbrekingen en wil je dat er continu gefilmd wordt ? Dan komen wij met een extra same day edit video specialist die gedurende circa 3 uur voor een pakkende same day edit montage zorgt terwijl de andere videograaf lekker door filmt. Klik hier voor een schitterend same day edit voorbeeld.

Eén uur Drone video opnames incl. montage á € 499,-
Jullie locatie prachtig in beeld gebracht alsof er een helikopter overvliegt. Unieke opnames vanuit de lucht tijdens jullie fotoshoot, balkonscène of welke activiteit jullie buiten hebben bedacht. Klik hier voor een aantal drone video voorbeelden. Drone opnames zijn echter alleen mogelijk met toestemming waarbij de locatie en ligging bepaald of er wel of niet gevlogen mag worden. Wij zoeken dit graag voor u uit.

Een Herinneringsfilm á € 299,-
Een herinneringsfilm laat tijdens je ceremonie of tussendoor zien hoe jullie samen tot het punt zijn gekomen om te gaan trouwen. De foto’s van ieder van jongs af aan, de dierbare mensen om je heen en de belangrijke momenten uit je leven. Kortom de keuzes en de momenten die hebben geleid tot het bij elkaar brengen van bruid en bruidegom. Klik hier voor een herinneringsfilm voorbeeld.

Music video met de gasten á € 299,-
Iedereen is wel bekend met een zogenaamde “photobooth” op een feest, waar de gasten met ludieke items op de foto gaan. Dit is bijna hetzelfde, alleen playbacken ze voor de camera op een bekend nummer! Wij monteren er een gezellige videoclip van, die je als een dank-je-wel kunt sturen naar je gasten. Klik hier voor een voorbeeld van een music video.

Verrassingsvideo (vooraf gefilmd) á € 399,-
Willen jullie je gasten op een unieke manier uitnodigen of verassen? Film dan vooraf met ons een verrassingsvideo! In het voorbeeld kozen de bruid en bruidegom ervoor om een video te laten zien, wat er gebeurde tussen het diner en het avondfeest…