Uitvaartfilm is een blijvende herinnering van de uitvaart van uw dierbare voor u en voor de afwezigen tijdens de plechtigheid.


Een crematie video of begrafenis video wordt al verzorgt vanaf €499,-

Onze Uitvaartfilms

Het verlies van een dierbare verwerkt iedere betrokkene op zijn eigen manier. Een uitvaartfilm kan helpen bij het rouwproces en om het afscheid een goede plaats in de herinneringen te geven.

Bij het herbeleven van de uitvaart zult u momenten terug zien die u even had gemist. Maar ook de mooie woorden tijdens de plechtigheid werkelijk te horen.

Voor mensen die niet aanwezig konden zijn tijdens de uitvaart helpt een begrafenisvideo of crematie video ook. Zij kunnen alsnog de beelden terug zien en afscheid nemen van hun dierbare.

Bij het overlijden van een dierbare gebeurt er erg veel qua emotie maar ook qua regelwerk. Als u besluit de uitvaart te laten filmen dan hoeft u maar een telefoontje of mailtje naar ons te doen. U bespreek met onze uitvaart videograaf wat uw wensen zijn. De dag van uitvaart en de locatie en verder kunnen wij ons prima redden.
Wij hebben voldoende ervaring om ter plekke in te kunnen spelen op momenten die voor u van belang zijn.

Een crematie video of begrafenis video

Tijdens de uitvaart zullen wij zo discreet mogelijk aanwezig zijn en op een respectvolle manier omgaan met alle aanwezigen. We leggen alle zaken vast op film om uiteindelijk een sfeervolle herinnering te creëren.

Zoals het woord als is een crematie video bedoeld voor een crematie ceremonie. Een begrafenis video voor een begrafenis plechtigheid. Beide video’s worden ook wel uitvaartfilms genoemd.

Voorbeelden

Wij zijn discreet in onze voorbeelden te publiceren op internet. Alleen met toestemming van de nabestaanden mogen wij de video’s laten zien. Enkele hiervan staan met toestemming in ons verborgen uitvaart film portfolio. Om toch een idee te geven van bijvoorbeeld een uitvaartfilm, hebben wij in samenwerking met RememberMe hieronder een voorbeeld geplaatst.

Onze Uitvaartfilm mogelijkheden


crematie video

Crematie video

Met een crematie video wordt de gehele crematie plechtigheid gefilmd inclusief de momenten er om heen. Zo wordt de samenkomst van de belangstellenden evenals de aankomst van kist gefilmd. Gevolgd door de plechtigheden in aula van het crematorium. Anderzijds worden de condoleance er na op gepaste wijze gefilmd.

Begrafenis video

Met een begrafenis video wordt de aankomst van de rouwstoet gefilmd inclusief de momenten er om heen. Zo wordt de samenkomst van de belangstellenden gefilmd. Hierna volgt de aankomst van de kist en wordt de grafgang en de teraardebestelling geregistreerd. Ook de condoleance op de begraafplaats er na wordt op gepaste wijze gefilmd.


uitvaartfilm
begrafenis video

Herinneringsfilm

Een herinneringsfilm brengt het leven in beeld van degene van wie er afscheid genomen. Dit voor familie en vrienden. Een waardige en memorabele levensloop van gebeurtenissen worden allemaal verwerkt tot een mooie herinneringsfilm met passende achtergrond muziek. Op basis van aangeleverde foto’s en video materiaal kan deze film ter nagedachtenis aan de overledene worden gemaakt.
Een herinneringsfilm kan na maar ook tijdens de uitvaart zelf worden ingezet.


Samenvatting video

De bovenstaande video’s geven aan wat er zoal mogelijk is zoals bijvoorbeeld een crematie video. Standaard wordt er een uitvaartfilm van circa 15 minuten geleverd. Er is echter ook een samenvattingsvideo mogelijk. Een samenvatting video geeft in 5 minuten een complete weergave van de uitvaartfilm weer. Ook worden alle ruwe beelden door ons digitaal bewerkt en aangeleverd.

Onze Werkwijze

Bij het overlijden van een dierbare gebeurt er erg veel qua emotie maar ook qua regelwerk. Als u besluit de uitvaart te laten filmen dan hoeft u maar een telefoontje of mailtje via deze website te sturen. U beschrijft of u graag een crematie video of begrafenisfilm wilt. En daarnaast de dag van uitvaart evenals de locatie en verder kunnen wij ons prima redden.
Wij hebben voldoende ervaring om ter plekke in te kunnen spelen op momenten die van belang zijn.
Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij ook de contactgegevens ontvangen van de uitvaartondernemer om specifieke wensen rondom de uitvaart te bespreken.
Bovenal werken snel. Na de uitvaart krijgt u binnen een week al de eerste versie opgeleverd.


 • Kennismaking videograaf

  Een crematie video of begrafenis video sluit veelal aan op de behoeften van iedere soort uitvaart. Ook hebben wij een aantal opties, die mogelijk aansluiten op uw persoonlijke behoefte. Vooropgesteld staat, dat wij uw wensen respecteren en rekening houden met uw verwachtingen.

 • Offerte aanvraag

  Middels een simpel telefoontje, emailtje of formulier op onze website, kunt u kenbaar maken dat u de uitvaart gefilmd wil hebben. Hierin kunt u aangeven wat belangrijk is en wie u uitvaartondernemer is. Met deze persoon kunnen wij inhoudelijk verder de zaken afspreken.

 • De uitvaart

  Tijdens de uitvaart zullen wij zo discreet mogelijk aanwezig zijn en op een respectvolle manier omgaan met alle aanwezigen. We leggen alle zaken vast op film om uiteindelijk een sfeervolle herinnering te creëren op video.

 • Uw film

  De beelden verwerken we tot een passende montage en leveren binnen één week al de eerste versie op. De uiteindelijk film ontvangt u als FullHD mp4 bestand op een easy to use USB stick. Standaard leveren we ook alle ruwe beelden digitaal bewerkt aan.

Prijzen en opties

VideoCompany levert u gegarandeerd de beste kwaliteit. Alleen door het leveren van de beste uitvaartfilms behoudt VideoCompany haar tevreden klanten. Wij zorgen voor filmische opnames met prachtige beelden en echt geluid. Door een zeer professionele video montage wordt vervolgens een mooie uitvaartfilm gemonteerd.

Daarnaast zijn onze prijzen all-in prijzen. Dat betekend dat alle getoonde prijzen inclusief btw en reiskosten zijn. Geen verborgen addertjes maar totaal bedragen. Zodoende kom je nooit voor financiële verrassingen te staan.


Crematie video

€499

 • De samenkomst & plechtigheid
 • Aankomst rouwstoet en de kist
 • Crematie en plechtigheid in aula
 • Condoleances
 • Professionele, filmische opnames
 • Crematie film van 15 min.
 • Ruwe beelden digitaal

Begrafenis video

€499

 • De samenkomst & plechtigheid
 • Aankomst rouwstoet en de kist
 • Grafgang en teraardebestelling
 • Condoleances
 • Professionele, filmische opnames
 • Begrafenis video van 15 min.
 • Ruwe beelden digitaal

Herinneringsfilm

€399

 • Levensloop momenten
 • Verwerken van foto’s
 • Verwerken van video’s
 • Passende achtergrond muziek
 • Uitvaart beelden
 • Herinneringsfilm van 5 – 10 min.
 • Ruwe beelden digitaal

Als u besluit de uitvaart te laten filmen dan hoeft u maar een telefoontje of mailtje via deze website te sturen.

* Pakket opties

Optie 1: Samenvatting video á € 199,-
Van de volledige film kunnen wij een samenvatting maken die tussen ongeveer 5 minuten duurt.

Optie 2: Kerk- of gebedshuisdienst integraal gefilmd á € 199,-
We filmen op statief de volledige kerk- of gebedshuisdienst inclusief de aankomst en vertrek van de uitvaartstoet.


De oprichters van VideoCompany hebben meer dan 15 jaar ervaring in het produceren van video’s. Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op.


Bruiloft video

Deel deze uitvaartfilm informatie