Een promotiefilm laten maken voor je idee, evenement of product!

Een Promotiefilm brengt de belevingswereld in beeld.

Promotiefilm laten maken

Promotiefilm laten maken zal erg helpen om je service, evenement, product of dienst of leuke idee bekend te maken bij je publiek. Video helpt immers om meer publiek aan je te binden. Beelden zeggen meer dan woorden.
Een promotiefilm is er in vele soorten en onder verschillende benamingen zoals promotiefilm of promotiefilmpje laten maken. Ook wordt het vaak promo film en promotievideo laten maken gebruikt. Er wordt eigenlijk allemaal hetzelfde mee bedoeld. Een trailer voor een YouTube kanaal of een interview met een genomineerde kandidaat voor een prijsuitreiking tijdens een evenement. Of bijvoorbeeld juist een korte commercial voor een nieuw product. Ze hebben allemaal hetzelfde doel namelijk je promotie versterken door middel van een trendy visueel middel. Hierdoor vergroot je de zichtbaarheid. Daarnaast wordt ook je online vindbaarheid verbetert want zoekmachines als Google zijn fan van video's op je website.

Opdrachtgevers die eerder voor VideoCompany kozen

BMW Nederland

Een dagje Rotterdam

SPORTCITY

Gemeente Den Haag

De samenwerking

Bij een promotievideo ligt de focus meer op de samenwerking en de productie waarin we alle wensen vertalen naar de juiste beelden. In samenwerking met de klant en op basis van budget en doelstellingen wordt een basis script geschreven. Hiermee worden opname shots van tevoren worden uitgedacht. Daarbij wordt op locatie een simpele set opgebouwd waar eventueel acteurs en producten gepresenteerd kunnen worden. Aanvankelijk van het budget kan er gekozen worden voor meerdere locaties of acteurs. Ook zijn drone opnames dan wel meerdere camera setups of andere wensen mogelijk. VideoCompany werkt nauw samen met filmproductie bedrijven waardoor de opname mogelijkheden zo groot of zo klein als desgewenst kunnen.

De juiste keuze

Iedere professionele organisatie laat een promotiefilm maken en heeft tegenwoordig een goede promotiefilm om te tonen op de website of bij presentaties en beurzen. Ook wordt het vaak gebruikt om je idee te pitchten.
Omdat de mogelijkheden voor een promotiefilm laten maken eindeloos zijn helpen we je graag bij het maken van een juiste keuze. Alvorens wij een gepaste offerte kunnen uitbrengen is het handig om eerst even met ons een gesprek aan te gaan zodat we de wensen goed kunnen vertalen naar de juiste video opnames. Dit is geheel vrijblijvend en bedoeld om je creatief te ondersteunen.

De belevingswereld

Om een promotiefilm laten maken vinden de opnames plaats op de locatie van jouw onderneming maar desgewenst kan je ook naar een van onze studio's komen. Onze onafhankelijke kijk zorgt ervoor dat we goed in de belevingswereld van jouw doelgroep kunnen stappen. Daarnaast zijn wij heel sterk in de vertaalslag van boodschap naar beeld. Resultaat ? Een promotievideo die de boodschap goed overbrengt en daarmee zijn doel behaalt en bovendien breed ingezet kan worden. Daarnaast werken wij snel. Binnen een week wordt je promotiefilm opgeleverd.
Wacht niet langer en vraag vrijblijvend een promotiefilm offerte aan!

Promotiefilm laten maken werkwijze

 • Wat wordt er gepromoot?

  Wat ga je precies promoten. Een product of evenement? Jouw YouTube kanaal of een nieuwe project? Basis vragen die nodig zijn om samen met jou te bepalen hoe we de promotiefilm video opnames gaan insteken.

 • Vraag een offerte aan

  VideoComapny hanteert een betaalbare vanaf prijs promotiefilm. Uiteraard kan daar van afgeweken worden aan de hand van extra wensen en extra mogelijkheden die we kunnen bieden. Twijfel je nog of heb je vragen? Bel of WhatsApp dan direct.

 • De vertaling van wens naar promotie video

  We kunnen alle kanten op voor jouw promotie film. VideoCompany helpt je meedenken met alle mogelijkheden en het goed in kaart brengen van de mogelijkheden. Als we de wensen goed met elkaar hebben doorgesproken dan verwerken we dit naar een scipt.

 • Het script en de opnames

  VideoCompany bedenkt een goed video concept waarbij we de wensen worden vertaald naar een creatief storyboard. Indien gewenst beschikt VideoCompany over een uitgebreide set aan acteurs, presentatoren of film locaties.

 • Opleveren maar!

  De beelden verwerken we tot een passende montage en leveren na circa een week de video digitaal op.

Promotievideo prijzen en opties

Promotiefilm laten maken vanaf

€1595

 • Creatief meedenken
 • Halve dag filmen
 • Promotiefilm van 1 minuut
 • Achtergrond muziek
 • Titles en logo's
 • 2 correctierondes
 • Inclusief reiskosten

 • Er worden ook langere video's en opnames uitgevoerd of gewerkt met modellen en presentatoren. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Concepting
Heeft u zelf alleen een globaal idee over uw promotiefilm ? Dan denken wij het concept verder voor u uit. We bespreken wat de wensen zijn wat het doel en de doelgroep is en wat we gaan filmen. Wij denken het volledige plan uit voor de film met ook een brainstormsessie en uitwerking in een script en storyboard.

Voice-over
Een radio voice-over voegt de nodige kwaliteit toe aan een video. Voice-overs worden bijna altijd toegepast bij instructie en product video's maar ook bij promotie en animatie video's. Voice-overs met zowel mannelijke als vrouwelijke radio stemmen zijn beschikbaar alsmede in overige talen inclusief tekst vertaling.

Optie Inzet van acteurs en actrices
Door de samenwerking met onze zustermaatschappij FilmCompany Amsterdam heeft VideoCompany een ideale toegang tot diverse acteurs en actrices. Alle prijzen zijn inclusief afkoop portretrechten en dergelijken. De prijs is gebaseerd op enkele uren opnames. Voor deze maatwerk optie is het handig om duidelijk in de offerte aanvraag dan wel telefonisch aan te geven wat precies gewenst is.

Optie Drone video opnames
De promotie prachtig in beeld gebracht alsof er een helikopter overvliegt. Unieke opnames vanuit de lucht die gebruikt kunnen worden in de uiteindelijk video. Klik hier voor een aantal drone video voorbeelden.

Opdrachtgevers die eerder voor VideoCompany kozen

Just4Kids - Dirk Kuyt

BurgerMe

Autobestickeren.com

Tilburg University

Voor Promotievideo naar VideoCompany

De oprichters van VideoCompany hebben gezamenlijk meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van video’s en het portfolio is dan ook zeer uitgebreid. Van bedrijfsfilms en instructie video’s tot aan evenement reportages en TV commercials. VideoCompany heeft het meest complete en professionele video aanbod van Nederland en levert u daarom gegarandeerd de mooiste promotiefilm. Daarnaast filmen wij alles met eigen videografen en met onze eigen high end apparatuur en experts.Promotiefilm laten maken

Deel deze promotievideo informatie