Over ons

VideoCompany onderscheid zich door het beste videoproductie aanbod van Nederland aan te bieden. Daarnaast is VideoCompany zeer pragmatisch, flexibel, betaalbaar en denken we mee in oplossingen en concepten. Alleen een hoge klanttevredenheid telt bij ons. Oog op het persoonlijke contact is daarbij essentieel. VideoCompany produceert video’s voor de overheid, consumenten en de zakelijke markt van commerciële reclame video’s en aftermovies tot en met bruiloften en webshopvideo’s.

Wie zijn wij

Promotie trailer VideoCompany

De oprichters van VideoCompany hebben ieder voor zich meer dan 20 jaar bestuurlijke en inhoudelijke ervaring in het produceren van video’s en het portfolio is dan ook zeer uitgebreid. Van bedrijfsfilms en instructie video’s tot aan evenement reportages en televisie: VideoCompany heeft het meest complete en professionele videoproductie aanbod van Nederland en levert u daarom gegarandeerd de beste video’s.

Videografen

Een videograaf is een camera man/vrouw die ook zelf de video montage doet en zo naar klantwens een video produceert. De videografen van VideoCompany vormen het hart van de organisatie. Dit komt omdat VideoCompany er van overtuigd is dat juist klantbeleving en perfect camera werk het beste uit een ieder haalt. Gezien de diverse video producten van VideoCompany waarbij er creatief wordt meegedacht wordt er per klant of opdracht altijd bekeken wie de beste videograaf is. Zo heeft VideoCompany aparte videografen voor Bruiloft video’s, Drone video’s, Bedrijfsfilms, Eventvideo’s, Promotie video’s, Productvideo’s, Webshopvideo’s, etc. om voor iedere opdracht met de beste specialist te komen. Bij VideoCV’s, Motivatie video’s en ZZP video’s en ander soortige pitches en voor andere studio opnames legt VideoCompany het accent op de combinatie Videocoaches en Videograaf. Iedereen heeft talent maar niet iedereen is even zelfverzekerd voor een camera. Een videocoach helpt je hierbij en zorgt dat je goed voor de camera komt. Door eerst rustig het gesprek met je aan te gaan komen de volgende stappen van zelf op zijn plaats. Door hun eigen intrinsieke motivatie in het helpen van mensen met daarbij vele jaren aan video werkervaring worden door onze videocoaches gegarandeerd de beste video’s geleverd.

Klantmanagers

Onze klantmanagers vormen het contact voor de klant. Bedrijven, non-profit organisaties, scholen, Gemeenten en MVO’s maar ook ZZP’ers worden geholpen door onze klantmanagers. Een klantmanagers ontzorgt de klant en analyseert in een gezamenlijk team hoe video content dé toegevoegde waarde levert voor uw organisatie en de concurrentie een stapje voor blijft. Het in beeld brengen van de kracht van uw onderneming is waar het begint.

Sales Team

Het sales team vormt het gezicht van onze VideoCompany organisatie. VideoCompany is elk jaar aanwezig op grote maar ook op kleine beurzen, bedrijfsdagen, open dagen, startersdagen, etc. etc. Hierdoor is het sales team niet alleen online vertegenwoordigd maar ook fysiek door het hele land.
Wil jij ook onze teams komen versterken ? Neem dan direct contact met ons op!

Openstaande vacatures en stage plaatsen

Wil jij ook aan de slag als videograaf of ben je opzoek naar een stageplek als Editor of Audio-visueel specialist? VideoCompany is een erkend leerbedrijf dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Tijdelijk on hold – Videograaf / Allround AV-specialist (fulltime/vast dienstverband)

Wat we zoeken
VideoCompany is doorlopend op zoek naar Allround AV specialisten. Filmen, editen, creatief meedenken zijn de eerste zaken waar je aan moet denken.
VideoCompany is zeer breed georiënteerd in videoproducties. Hierbij film je bedrijfsfilms, events, bruiloften, video pitches, TV commercials, etc. welke je uiteindelijk ook weer verwerkt in de montage.
Als AV specialist wil je groeien met variatie in je werk en je reeds opgebouwde portfolio in de breedte en diepte gaan uitbreiden.

VideoCompany is gevestigd in Utrecht, maar werkt door heel Nederland.

Periode
Startend met een jaar contract met een direct oog op een vaste aanstelling.

Functie eisen en werkzaamheden
Minimaal 4 jaar ervaring als allround AV specialist.
Kennis en kunde (aantoonbaar) met diverse camera’s (Black Magic CC, Sony FS7, Red).
Kennis en kunde (aantoonbaar) met edit software (FCP en/of Premiere CC 2015).
Kennis en kunde in After Effects is een pre.
Rijbewijs B is vereist.
Beschikbaar voor een full time baan (40 uur in de week)

Persoonlijke kenmerken

Je bent flexibel en pragmatisch van aard en hebt hierbij absoluut geen 9 tot 17 mentaliteit.
Je kan zelfstandig opereren en denkt in oplossingen.
Je bent communicatief sociaal vaardig en daartoe in staat om mensen voor een camera te enthousiasmeren en te motiveren.
Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij jou voorop.

Wat bieden wij?
Een marktconform maandsalaris welke past bij je leeftijd, opleidingsniveau en ervaring.
Een ingerichte werkplek.
Gebruik van een VideoCompany lease auto.
Gezelligheid, flexibiliteit en doorgroei mogelijkheden zowel in de breedte als in de diepte.

Reageren en meer info
Voldoe je aan het functieprofiel en wil je op gesprek komen ? Stuur dan je CV en motivatie naar info@videocompany.nl o.v.v. sollicitatie Allround AV Specialist. Zorg ervoor dat wij ook je portfolio kunnen zien waarin duidelijk de diversiteit te zien is van de producties die jij hebt gedaan.

3x Stageplaatsen AV-specialist
(20 – 40 uur per week)

VideoCompany is doorlopend op zoek naar allround fulltime en parttime AV-stagiairs!

VideoCompany is een creatief, audiovisueel productiebedrijf. Wij produceren productvideo’s, webshop video’s, bedrijfsvideo, bruiloftsvideo’s, animaties, commercials, event video’s, behind the scenes van bioscoop films, etc.

Ben jij op zoek naar een afwisselende stage waarbij je veel praktijkervaring zult opdoen? Dit alles binnen een leuke, groeiende en creatieve organisatie, stuur dan snel jouw motivatie naar info@videocompany.nl
Heb je al een portfolio en zijn er al video’s die je zelf hebt gemaakt of een rol in hebt gespeeld? Stuur deze kan ook gelijk mee.

Standplaats
De Meern, Utrecht

Periode
Startend in februari of september maar ook doorlopend is er altijd plek voor reguliere of inhaalstages.

Omschrijving
Wij zoeken iemand die:
– een MBO/HBO opleiding volgt met AV specialisatie
– flexibel en stressbestendig is
– positief, zelfstandig en een teamspeler is
– video maken in zijn/haar genen heeft

Functie eisen / profiel
Je stage bestaat o.a. uit de volgende taken:
– Post-productie (editing in Adobe Premiere Pro CC)
– Vormgeving/animatie (Adobe After Effects CC)
– Cameravoering & assistentie bij opnames

Wat bieden wij?
Een leuke stage met zeer uiteenlopende opdrachten met een hoog productie niveau.
Een brede leerschool in videoproducties.
Als SBB erkend leerbedrijf krijg je een goede stage begeleiding door een onderwijskundige.

Reageren en meer info
Voldoe je aan het functieprofiel en wil je op gesprek komen, stuur dan je CV en motivatie naar info@videocompany.nl o.v.v. sollicitatie Allround AV Stagiair met daarbij de links naar je portfolio zodat we kunnen zien wat je in huis hebt!


Share this Post