Over ons

Wij zijn Videocompany

Kristalheldere beelden

Onopvallend aanwezig

Al vanaf 995 euro

Waarom Videocompany

VideoCompany is zeer pragmatisch, flexibel, betaalbaar en denkt mee in oplossingen en concepten. Een hoge klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en persoonlijk contact is daarbij essentieel.

VideoCompany produceert video in de breedste zin van het woord en heeft in de afgelopen jaren bedrijven, particulieren en overheden kunnen ondersteunen.

De oprichter van VideoCompany is Rik Sinkeldam en is sinds 2005 ondernemer binnen de media industrie. Naast ontelbare video’s te hebben gemaakt voor een groot scala aan klanten, zowel zakelijk als particulier, is Rik ook werkzaam in de filmindustrie en heeft veel bioscoopfilms gemaakt als producent, cameraman, regisseur en/of schrijver.

Videocompany video laten maken

Videografen

Gezien de diversiteit aan video producten van VideoCompany wordt er per klant of opdracht altijd bekeken wie de beste videograaf is. Zo heeft VideoCompany aparte videografen voor om voor iedere opdracht met de beste specialist te komen.

Lees meer

Editors

Achter de schermen heeft VideoCompany een team van talentvolle editors zitten, die iedere video voorzien van de juiste montage, kleurcorrecties, muziek, titels en alles wat er bij het aangaan van de opdracht is besproken.

Iedere editor is in staat een montage op te leveren, maar binnen dit team zijn er ook specialisten m.b.t. animaties, bruiloftvideo’s en aftermovies.

Lees meer

Ons team van professionals

We stellen ons team van professionals graag aan je voor.

Rik Sinkeldam

Directeur van VideoCompany

Jin Hee

Productiemanager

Andy van Veen

Creatief consultant

Noa Summers

Marketing manager

Xander van Doorn

Animatie specialist

Mathijs van Dalen

Vaste Editor