Offerte aanvraag bruiloft videograaf

Ontvang direct een offerte, vóór 12:00 aangevraagd ? Dan ontvangt u dezelfde dag nog uw offerte!
Beschrijf zo goed mogelijk wat uw vraag is en vul eventueel de voorgestelde vragen alvast in. Wij nemen direct contact met u op.

VideoCompany levert bruiloft video’s voor iedereen; alleen de ceremonie of een openingsdans filmen? Of van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat filmen om echt de héle dag te bewaren op beeld? Onze videografen brengen uw huwelijk professioneel in beeld en zijn altijd bereid om mee te denken om uw video behoeftes met u te bespreken.

Uw bruiloft video offerte aanvraag

Naam*

Adres*

Postcode*

Woonplaats*

E-mail*

Telefoonnummer*

Trouwdatum*

Trouw locatie(s)*

Contact gegevens ceremonie meester of wedding planner

Globale dagplanning

Draaiboek/dagplanning (optioneel)


Wij ontvangen graag een offerte met een vroegboekkorting!


De dag voor de bruiloft videograaf duurt ongeveer:

Same day edit optie ? (Een same day edit is een optie om aan de avondgasten je trouwceremonie te laten zien. De montage vergt circa 2 á 3 uur. Gedurende de montage kan er niet gefilmd worden)


Ruwe beelden digitaal aangeleverd á €49,-? (Wil je echt al het opgenomen video materiaal terug zien? Om al deze ruwe beelden te kunnen bekijken dienen ze eerst bewerkt te worden waarna ze digitaal middels WeTransfer worden verstuurd)


Drone video optie(Trouw je op een schitterende locatie en wil je dit op een unieke manier vastleggen, zie drone video voorbeelden.):


DVD met persoonlijk hoesontwerp á € 49,- (standaard wordt een easy-to-use USB geleverd):


Onderwerp

Bericht *