Vertel wat jij kan betekenen voor een organisatie met een motivatie video van VideoCompany.

Motivatie video's zijn er al vanaf €249,-

Een motivatie video laten maken

Met een motivatie video van maximaal 1 minuut van VideoCompany kun je krachtig vertellen waarom jij de meest geschikte kandidaat bent voor de vacature of opdracht. Wat kun je toevoegen aan het bedrijf? Waar blink je in uit? En wat motiveert je om te solliciteren naar die ene functie?
Een motivatie video is de oplossing om verder te komen dan andere sollicitanten. Direct en zonder zenuwen een eerste goede indruk achterlaten. Zaken waar menig sollicitant mee worstelt, maar waar de motivatie video oplossingen biedt.

De motivatie video kan worden opgenomen in een van onze 40 studio’s in Nederland. Je wordt professioneel gecoacht door een videocoach, die er samen met jou voor zorgt dat je boodschap authentiek overkomt waarna je zult zien dat je geen zenuwen zult ervaren voor de camera.

Meer en meer bedrijven gebruiken de motivatie video als sollicitatie middel; KLM Cityhopper, BDO accountant, Uitzendbureau's, Rijkswaterstaat en vele anderen stellen al verplicht dat je bij een sollicitatie je motivatie video mee stuurt.

Dit is jouw kans om voor een scherpe prijs een krachtige, heldere motivatie video te laten maken die jou online visitekaartje wordt.

VideoCompany werkt met videocoaches en heeft opname studio’s door heel Nederland. Een videocoach zorgt ervoor dat je ontzorgt voor de camera komt te staan. Onder het gemak van een leuke introductie en een kop koffie voel je jezelf al snel ontspannen en verlopen de opnames lekker vlot. Daarnaast zorgt je videocoach ook voor een professionele opname zodat de kwaliteit altijd gewaarborgd blijft.
VideoCompany heeft studio’s door héél Nederland. In elke regio is VideoCompany vertegenwoordigd zodat je ook nog eens efficiënt kan omgaan met je tijd!.
Daarnaast werken wij snel. Binnen 2 dagen wordt je motivatie video opgeleverd en kan je deze gelijk gebruiken.

De oprichters van VideoCompany hebben meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van video’s en het portfolio is dan ook zeer uitgebreid. Van bedrijfsfilms en instructie video’s tot aan evenement reportages en TV commercials: VideoCompany heeft het meest complete en professionele video aanbod van Nederland en levert u daarom gegarandeerd de mooiste motivatie video's.

Wacht niet langer en kijk gelijk wat onze beschikbaarheid en prijzen zijn.

Enkele motivatie video voorbeelden

“Echt een geweldige manier om je te presenteren, dit haal je echt nooit uit iemands CV”

- Eliza

Motivatie video's zijn voor mij het ideale middel om de juiste kandidaat voor een job uit te nodigen. Het CV hoort wat mij betreft tot de verleden tijd.

- Steven HR manager SportCity

Motivatie video werkwijze

 • Neem contact met ons op

  De opnames vinden plaats in onze studio in Utrecht. WIj helpen om gezamenlijk te kijken wat het beste bij je past en wat je wil bereiken. De onafhankelijke kijk van onze videocoaches die je begeleiden tijdens het volledige proces, zorgt ervoor dat je goed in de belevingswereld van jouw doelgroep kan stappen.

 • Reserveer

  Overtuigd? Reserveer dan via ons online systeem! Geen gedoe, je maakt de afspraak, de prijzen zijn direct bekend en wij nemen contact met je op om e.e.a. te bevestigen met je en door te spreken. Twijfel je nog of heb je vragen? We hebben een live chat functie op deze website.

 • Face-to-face

  Qua voorbereiding heb je van ons al een bevestigingsmail gehad met daarin een aantal zaken en vragen waar je rekening mee kunt houden. Op de dag van de opname zullen we eerst deze videocoach vragen en antwoorden met elkaar bespreken. We filmen vervolgens een uur lang waarna jou motivatie video klaar is om gemonteerd te worden.

 • Opleveren maar!

  De beelden verwerken we tot een passende montage en leveren binnen een week, inclusief een correctie ronde op.


Opties ?

Wil je graag meer opties ? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op.

Optie 1: Social Media versies van 15 en/of 30 seconden
Social Media in combinatie met video is steeds belangrijker voor iedere ondernemer. Video’s die worden bekeken op social media zijn vaak kort en krachtig en nodigen de kijker uit om meer te weten te komen over het bedrijf. VideoCompany kan van je ZZP video ook een social media versie maken, ideaal voor Facebook, LinkedIn of je eigen YouTube kanaal. Klik hier voor een voorbeeld van een social media video.

Optie 2: 3D tekst animatie
We kunnen met animaties altijd een stap verder gaan en delen van de content in 3D gaan bewerken. We hebben genoeg voorbeelden en denken graag met je mee. Hier enkele voorbeeld 3D tekst animatie.

Motivatie video