Livestream
Bereik je publiek met een online livestream van VideoCompany

Livestream diensten zijn er al vanaf €1595

Online livestream

Jouw presentatie, toespraak, seminar of les online aanbieden nu het corona virus toe slaat ? Wij bieden een full service aan die betaalbaar is. Een of meerdere camera’s, volledig geschakeld met de mogelijk om te webcasten naar de populaire sites zoals Facebook en YouTube, maar die ook gemakkelijk te koppelen zijn aan lievstream sites zoals GoToWebinar.com of Zoom.us
Ook is het mogelijk om voor organisaties die al gebruik maken van Office 365 te streamen via Microsoft Stream en te koppelen aan Teams. Hierin kunnen we altijd ondersteunen.

Wij hebben ruime ervaring om op gepaste en betaalbare wijze alle hoogwaardige beelden vanuit onze camera’s te streamen naar iedere website die dat ondersteunt.

Douwe Egberts Kick-off 2019

livestream

SHELL Conferentie

livestream

Livestreams kunnen voor verschillende momenten en doeleinden worden ingezet. Voorbeelden zijn:

Herdenkingen
Les geven
Trainingen
Webinar of webcast
Seminar
Bruiloftceremonie
Uitvaartceremonie
Conferenties
Keynote presentaties
Pers lanceringen
Technologie lanceringen
Sport evenementen
Live muziek evenementen
Prijsuitreikingen
Live sportlessen

Livestreaming op maat

Wij zullen vooraf alle details van het evenement met u doornemen, om zeker te zijn dat alle belangrijke momenten extra goed in beeld gebracht worden. Videocompany verzorgt de gehele productie en livestream. Wij plaatsen de camera’s die de gebeurtenis registreren, onze videograaf en operator zorgen ervoor dat alle beelden en geluid goed worden gestreamt.
Met het ruwe materiaal kan ook altijd nog een montage gemaakt worden, om bijvoorbeeld een aftermovie te maken of om de belangrijkste punten van een conferentie of presentatie te kunnen delen met iedereen die niet aanwezig was.
Wat wij minimaal nodig hebben voor een optimale livestream is bekabeld internet. Wij hebben de kabels hiervoor, dus hoeven alleen op de dichtstbijzijnde router te aan te sluiten.

Klant review


"Ik wil even mijn complimenten maken voor het super team van afgelopen vrijdag.
Wat een professionele en ontzettend fijne mensen! Onzichtbaar zichtbaar.
Echt heel erg blij met ze."

www.carolienvandekamp.nl/event

Beschikbaarheid

Beschikbaar
Geboekt
Omschakeling
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Staan we geboekt voor de dag ? WhatsApp ons dan gelijk en ontvang direct een antwoord.

Onze werkwijze

 • Livestream aanvragen

  Als u ons een appje stuurt of belt dan kijken we allereerst samen met u welke oplossingen wij kunnen bieden. VideoCompany heeft zeer veel ervaring met het ontzorgen van organisaties. Samen met u kijken wat het beste aansluit; wilt een livestream om te publiekelijk te webcasten ? Of wilt u een uitleg of toespraak livestreamen middels Microsoft Stream naar een besloten Office 365 groep in Teams ? Wij bieden de volledige oplossing voor u.

 • Een Livestream offerte

  Heeft u al een goed beeld van wat u graag wilt ? Dan kunt u uiteraard ook direct een offerte aanvragen. In dat geval bellen we nog even terug om te kijken of we de wensen goed hebben begrepen waarop u dezelfde dag nog een offerte van ons ontvangt. Daarnaast zijn onze prijzen all-in prijzen.

 • Een kennismaking

  Afhankelijk van hoe groot en complex komen we graag bij u langs. Dan wel in tijden van Corona maatregelen dat we dat via een video call doen zoals Skype.

 • Het evenement

  Op de dag van je evenement zijn we ruim op tijd aanwezig om de laatste zaken door te bespreken en te beginnen met de opbouw van apparatuur. Vervolgens gaat de camera aan en streamen wij wat we hebben afgesproken.

 • Opleveren maar en eventuele video opties

  Zoals het woord livestream het al zegt wordt de uitzending live uitgezonden. Uiteraard is het ook mogelijk om de gehele opname nageleverd te krijgen of alleen een gemonteerde samenvatting.


Prijzen zijn exclusief-btw


Livestream laten maken video opties

Livestreams zijn er met diverse video en opname opties. Vraag hiervoor naar onze mogelijkheden!

Multicam registratie vanaf €749
Bij een livestreaming worden video opnames direct live uitgezonden op grote schermen of direct uitgezonden op social media kanalen zoals Facebook, YouTube of webcast platformen.
Dit kan ook met multicam registratie. Er wordt met verschillende camera's tegelijk gefilmd waarbij deze beelden geschakeld live weergegeven worden. Afhankelijk van de wensen is er eventueel ook een regisseur bij nodig. De camera's staan zo opgesteld dat vanuit verschillende hoeken één onderwerp gefilmd kan worden. Zo wordt je evenement, seminar, concert of congres direct live gestreamt of getoond in andere zalen of locaties.

Integrale oplevering van alle beelden vanaf €199
Wil je graag de integrale opnames na uitzending ook graag opgeleverd krijgen ? Dan kan dat. Wij zetten alle ruwe beelden om in een afspeelbaar formaat en zetten dit op een harde schijf voor u.

Extra video montage vanaf €449
Als een extra montage gewenst is dan kunnen we binnen een week een compilatie of samenvatting voor u maken.

Drone video opnames (voor buiten) vanaf €249
Alsof er een helikopter overvliegt! Unieke opnames die gebruikt kunnen worden. Klik hier voor een aantal drone video voorbeelden.

Onze klanten

Provincie Gelderland Big Data

Converge International

Relined Fiber Network

Maritiem MuseumLivetream nodig ? VideoCompany heeft ruime professionele video productie ervaring


De oprichters van VideoCompany hebben al met al meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van professionele video’s. Het portfolio is al met al zeer uitgebreid. Van bedrijfsfilms en instructievideo’s tot aan evenement reportages en TV commercials. Wij filmen standaard met 4k film camera's om de beste kwaliteit te waarborgen. VideoCompany heeft bovendien het beste videoproductie aanbod van Nederland.

livestream

Deze informatie delen?