Instructievideo's voor alles wat je wil uitleggen

Instructievideo's zijn er al vanaf €995

Instructievideo laten maken


Laat zien hoe een product of apparaat werkt, hoe je specifieke sportoefeningen moet uitvoeren of hoe je een uniek meubelstuk maakt met een instructievideo van VideoCompany. Een video ter versterking van een methode of als onderdeel van een reeks: Wij hebben zeer ruime ervaring in het meedenken, ontwikkelen en het maken van iedere soort instructievideo.

Met een instructievideo zorg je voor een goede interactie met de kijker, aangezien deze iets wilt leren of wilt oefenen. De interactie is ontzettend belangrijk voor het vertrouwen de kijker wilt krijgen in jouw bedrijf, proces, methode of instructie.
Instructievideo’s zijn er van een enkele video tot aan een volledige high-end reeks van video’s. Onze pakketten hieronder geven een richtlijn aan voor wat de mogelijkheden zijn.

Dit is jouw kans om voor een scherpe prijs een krachtige, heldere video te laten maken die alle kanten belicht. Breng je apparaten in beeld of doe met je video een instructie voor. Instructievideo's zijn uitermate geschikt voor webshops die producten verkopen waarbij de klant zelf nog een handeling moet verrichten; denk hierbij aan het in elkaar zetten van een fiets of een bed en zelfs zo ver als een meet-instructievideo.

Onze onafhankelijke kijk zorgt ervoor dat we goed in de belevingswereld van jouw doelgroep kunnen stappen. Daarnaast zijn wij heel sterk in de vertaalslag van boodschap naar beeld. Resultaat: een video die de boodschap goed overbrengt, zijn doel behaalt en bovendien breed ingezet kan worden. Daarnaast werken wij snel. Binnen 1 week wordt je video opgeleverd.

Instructievideo voor trainingsdoeleinden


Ook zijn instructievideo's ideaal voor trainingsdoeleinden. Leg met een instructievideo vast wat de werking is van nieuwe applicaties en systemen zoals dergelijk voorbeeld laat zien.

Enkele instructievideo voorbeelden

Funxtion Instructie video

Instructie video met Animatie

Onze werkwijze

 • Vraag direct een vrijblijvende instructievideo offerte aan

  Je hebt een aantal instructie video voorbeelden gezien en weet wat je belangrijk vindt om terug te zien. Vragen over een instructie video ? Een afspraak reserveren in onze online kalender? Of liever een offerte op maat? Je kunt met ons een vrijblijvend en gratis creatief advies op maat aanvragen via de telefoon, skype of facetime. We helpen je immers graag bij het maken van de juiste keuze.

 • Reserveer

  Overtuigd van een instructie video ? Neem dan gelijk contact op om de opnames vast te leggen. Wij nemen contact met je op om e.e.a. te bevestigen met je en door te spreken.

 • Face-to-face

  Qua voorbereiding heb je van ons al een bevestigingsmail gehad met daarin een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden. We hebben dan ook al met elkaar gesproken via de telefoon of via een video call en al jouw wensen zijn bij ons verwerkt in een draaiboek. Op de dag van de opname bespreken we de laatste zaken en coachen we je tijdens de instructievideo opnames.

 • Opleveren maar!

  De beelden verwerken we tot een passende montage en leveren binnen een week je video digitaal op.


Opties en mogelijkheden

Screen capture instructievideo's
Breng per applicatie elke processtap in beeld door middel van screen capture opname apparatuur en verrijk dit met een passende voice-over, titels, logo's en uitleg. Instructievideo's zijn ideaal voor bedrijven die op het punt staan om nieuwe software systemen te implementeren en hun eind gebruikers te willen voorzien van de nodige werkproces instructies zoals bijgaand voorbeeld.

Professionele voice-over
Een professionele stem geeft klanten meer vertrouwen hierdoor bent u verzekerd van de aandacht die u wilt. Vanuit de wetenschap dat de impact van een boodschap voor 7% bepaald wordt door de letterlijke tekst van die boodschap, en voor 38% door intonatie, toonhoogte, klank en spreeksnelheid, is het alleen al de overweging waard om een professionele voice-over stem van VideoCompany te nemen voor uw instructievideo.

Green Screen Studio
VideoCompany heeft een zeer ruime Green Screen Studio tot haar beschikking in Amsterdam. Ideaal voor uitgebreide of grote instructievideo’s, maar ook voor video’s die uiteindelijk een andere achtergrond moeten hebben.

Green Screen nabewerking en montage
We hebben een halve dag gedraaid in de studio, maar nu moeten de beelden nog geoptimaliseerd worden voor de nabewerking en vervolgens wil je jouw specifieke achtergrond hebben. Dit doen we graag voor je! Zo creëer je mooie instructie video met special effects.


De oprichters van VideoCompany hebben meer dan 20 jaar ervaring in het produceren van video’s en het portfolio is dan ook zeer uitgebreid. Van bedrijfsfilms en instructievideo’s tot aan evenement reportages en TV commercials: VideoCompany heeft het meest complete en professionele video aanbod van Nederland en levert u daarom gegarandeerd de mooiste video's.

Wacht niet langer en kijk gelijk wat de prijzen en beschikbaarheid van een professionele instructievideo zijn of vraag vrijblijvend een offerte aan!


Instructievideo laten maken