Jouw evenement in beeld gebracht met een event video van VideoCompany!

Eventvideo’s zijn er al vanaf €599,-

Een event video laten maken

Met een krachtige eventvideo laat je in een keer zien hoe je evenement is geweest. Is het evenement goed bezocht. Wat vonden de bezoekers hiervan. Wat was er daarbij allemaal te doen? De kijker krijgt als gevolg van het bekijken van een eventvideo antwoord op deze belangrijke vragen.

Een eventvideo wordt veel gebruikt om een editie van een beurs evenals een feest of seminar in beeld te brengen. Daarbij dient een event video tegelijkertijd als video verslag van het evenement. Anders gezegd zijn opnames van een evenement onmisbaar. Beurzen en congressen evenals toespraken en seminars zijn bovendien doorgaans de evenementen waar VideoCompany event video’s voor produceert.

laat je evenement filmen met een JIB camera


Event video laten maken


Zakelijke feesten, congressen maar ook seminars

Er zijn diverse benamingen voor het maken van wat bij VideoCompany een eventvideo wordt genoemd. Zoals bijvoorbeeld een evenementen registratie evenals een sfeer impressie. Aangezien een eventvideo vele doeleinden kent zijn er ook vele benamingen. Een event video van VideoCompany is aan de ene kant ideaal om in te zetten voor beurzen en evenementen. Daarnaast ook voor bedrijfsbijeenkomsten. Bovendien worden ook zakelijke feesten, congressen en bovendien ook seminars op deze wijze vastgelegd. Is het evenement buiten dan zijn er ook drone opnames ook mogelijk. De opnames vinden uiteraard plaats op de locatie van het evenement. Dit kan op een beurs of congres zijn maar ook op een bedrijfsfeest locatie.
VideoCompany werkt zowel met losse camera’s als met vaste opstellingen voor integrale opnames. Daarbij kan de opname apparatuur ook gekoppeld worden aan de aanwezige audio apparatuur voor een ideale geluidsregistratie.

Enkele organisaties die eerder voor ons kozen

R&G Global Consultants

SHELL

Alexandrium Shopping Center

British Counsel

Onafhankelijke kijk

Onze onafhankelijke kijk zorgt ervoor dat we goed in de belevingswereld van jouw doelgroep kunnen stappen. Daarnaast zijn wij heel sterk in de vertaalslag van boodschap naar beeld. Resultaat een eventvideo die de boodschap goed overbrengt. Tevens zijn doel behaalt en bovendien breed ingezet kan worden. Daarnaast werken wij snel. Binnen 1 week wordt de eventvideo opgeleverd.

Wacht niet langer en bekijk meteen de mogelijkheden en beschikbaarheid van onze professionele event videograaf. Vraag vrijblijvend een offerte aan!


“Ik wil even mijn complimenten maken voor het super team van afgelopen vrijdag.
Wat een professionele en ontzettend fijne mensen! Onzichtbaar zichtbaar.
Echt heel erg blij met ze.”

www.carolienvandekamp.nl/event

Onze event video werkwijze


 • Event Video Laten Maken

  Concluderend gaat een event video laten maken als volgt. Je hebt een aantal voorbeelden gezien en weet wat je belangrijk vindt om terug te zien op video. Een event impressie is een video montage die in 1 minuut jouw evenement laat zien. Bij een evenement reportage voegen we daar als optie een reporter aan toe. De reporter kan korte interviews en afnemen bij bezoekers. Ook verzamelt een reporter quotes die de ervaring van de bezoekers vertegenwoordigt. Wil je helemaal uitpakken dan is een event film een goede keuze. Vragen over een event video of de beschikbaarheid controleren van onze event videograaf ? Of liever een offerte op maat met een kleinere of juist grotere setting? We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

 • Vraag een offerte aan of reserveer direct

  Direct een offerte evenement registratie. Je vraagt al dan niet telefonisch een offerte aan. De prijzen zijn direct bekend. Wij nemen contact met je op om het prkgramma en wensen te bevestigen. De event videgraaf bespreekt het hele programma met je door. Twijfel je nog of heb je vragen, we hebben ook een live chat functie op deze site!

 • Een kennismaking event videograaf en draaiboek

  Als eerste neemt onze videograaf contact met je op en bespreekt jouw evenement. Hierna zullen we gezamenlijk een draaiboek opstellen met daarin een aantal zaken waar wij rekening mee moeten houden. Wellicht heb je een draaiboek of programma beschrijving ? Deze kun je dan nog altijd even apart e-mailen of meesturen met de offerte aanvraag.

 • Het evenement

  Op de dag van je evenement zijn we ruim op tijd aanwezig om de laatste zaken door te bespreken en een event video laten maken. Vervolgens gaat de camera aan en filmen wij wat we hebben afgesproken.

 • Opleveren maar!

  De beelden verwerken we tot een passende evenementen registratie montage. We leveren binnen een week of conform afspraak je video digitaal op. Voor een optimale video maakt VideoCompany standaard gebruik van inbegrepen correctierondes.


Evenement impressie

€599

 • Max. 4 uur aanwezig
 • Event videograaf incl. apparatuur
 • Logo, tekst en titels
 • Event video van ca. 1 minuut
 • Reiskosten inbegrepen
Offerte

Evenement film pakket

€1499

 • Max. 8 uur aanwezig
 • Twéé Event videografen
 • Logo, tekst en titels
 • Event video van max. 3 min.
 • Reiskosten inbegrepen
Offerte

Prijzen zijn exclusief-btw

Pakket opties

Wil je graag meer opties ? Omschrijf dit dan in een de offerte of bel ons direct!

Optie: Langere event video laten maken á 149,- per extra minuut
Wil je een langere montage dan de standaard 1 of 2 minuten. Dan is er de optie voor langere event video’s. Doorgaans duren event video’s tussen de 1 en 5 minuten.

Optie: Extra vaste camera positie á 499,-
Is het gewenst om naast de losse camera ook een vaste camera nodig te hebben om bijvoorbeeld een toespraak integraal te filmen? Dan is het mogelijk om een extra videograaf en apparatuur er bij te leveren.

Optie: Reporting & Quotes á 249,-
Ook is het mogelijk om interviews, reporting en quotes uit te voeren behorende bij het evenement. Van te voren kunnen de interview vragen worden besproken. Ideaal voor als je de mening wil weten van je gasten van zowel vóór als ná het evenement.

Optie: Social Media versies van 15 seconden á 99,-
Social Media in combinatie met video is steeds belangrijker voor iedere ondernemer. Video’s die worden bekeken op social media zijn vaak kort en krachtig en nodigen de kijker uit om meer te weten te komen over het bedrijf. VideoCompany kan van je bedrijfsfilm ook een social media versie maken, ideaal voor Facebook, LinkedIn of je eigen YouTube kanaal.

Optie: 3D tekst animatie á 199,-
We kunnen met animaties altijd een stap verder gaan en delen van de content in 3D gaan bewerken. We hebben genoeg voorbeelden en denken graag met je mee. Hier enkele voorbeelden 3D tekst animatie

Optie: 1 uur Drone video opnames incl. montage á 499,-
De evenement locatie prachtig in beeld gebracht alsof er een helikopter overvliegt. Unieke opnames vanuit de lucht die gebruikt kunnen worden in de uiteindelijk video. Klik hier voor een aantal drone video voorbeelden.


En nog een event video greep…

Provincie Gelderland Big Data

Converge International

Relined Fiber Network

Maritiem Museum

Ruime professionele video productie ervaring

De oprichters van VideoCompany hebben al met al meer dan 15 jaar ervaring in het produceren van professionele video’s. Het portfolio is al met al zeer uitgebreid. Van bedrijfsfilms en instructievideo’s tot aan evenement reportages en TV commercials. VideoCompany heeft bovendien het beste videoproductie aanbod van Nederland. Wij filmen standaard met een 4k film camera om de beste kwaliteit te waarborgen en daarbij een filmische look and feel te creëren.

Dit is jouw kans om voor een scherpe prijs een professionele event video te laten maken die alle kanten van jouw evenement belicht. Breng je evenement in beeld. Laat gasten medewerkers of klanten vertellen en presenteer jou visie. Laat vooral zien wat jou evenement doet en vergeet niet de menselijke kant. Dat willen jouw klanten en bezoekers graag zien.

Eventvideo

Deze event video informatie delen?