Videoproductie

Livestream video laten maken

Videocompany livestream

Kristalheldere beelden

Vertel je verhaal met video

Al vanaf 1750 euro

Livestream

Wij bieden een full service aan die betaalbaar is. Een of meerdere camera’s, volledig geschakeld met de mogelijk om te webcasten naar de populaire sites zoals Facebook en YouTube, maar die ook gemakkelijk te koppelen zijn aan livestream sites zoals GoToWebinar.com, Zoom.us of AirMeet. Ook is het mogelijk om voor organisaties die al gebruik maken van Office 365 te streamen via Microsoft Stream en te koppelen aan Teams. Hierin kunnen we altijd ondersteunen.

Wij hebben ruime ervaring om op gepaste en betaalbare wijze alle hoogwaardige beelden vanuit onze camera’s te streamen naar iedere website die dat ondersteunt.

Videocompany livestream video
Videocompany livestream video laten maken

Livestreaming op maat

Wij zullen vooraf alle details van het evenement met u doornemen, om zeker te zijn dat alle belangrijke momenten extra goed in beeld gebracht worden. Videocompany verzorgt de gehele productie en livestream. Wij plaatsen de camera’s die de gebeurtenis registreren, onze videograaf en schakeltechnicus zorgen ervoor dat alle beelden en geluid goed worden gestreamt.

Lees meer

Met het ruwe materiaal kan ook altijd nog een montage gemaakt worden, om bijvoorbeeld een aftermovie te maken of om de belangrijkste punten van een conferentie of presentatie te kunnen delen met iedereen die niet aanwezig was. Wat wij minimaal nodig hebben voor een optimale livestream is bekabeld internet. Wij hebben de kabels hiervoor, dus hoeven alleen op de dichtstbijzijnde router te aan te sluiten.

Lees meer

Vraag direct een offerte aan

Vul hieronder je gegevens in voor het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Wij zullen zo snel als mogelijk contact met je opnemen.

Beschrijf naar welke oplossing je opzoek bent of welke combinaties van VideoCompany producten je zou willen. Geef graag zo duidelijk mogelijk aan wat je precies in beeld zou willen brengen.

  • Integrale livestream van één dag
  • Inclusief schakeltechnicus
  • Professionele livestream apparatuur
  • Professionele cameraman
  • Aansluiting op streaming platform naar keuze
  • Optioneel extra camera’s toe te voegen

Algemene gegevens

Datum en locatie

DD dash MM dash JJJJ
Gewenste opname locatie(Vereist)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.