Videoproductie

Instructie video laten maken

Videocompany instructie video

Kristalheldere beelden

Onopvallend aanwezig

Al vanaf 999 euro

Instructie video laten maken

Laat zien hoe een product of apparaat werkt of hoe je specifieke sportoefeningen moet uitvoeren met een instructievideo van VideoCompany. Een video ter versterking van een methode of als onderdeel van een reeks: Wij hebben zeer ruime ervaring in het meedenken, ontwikkelen en het maken van iedere soort instructievideo.

Met een instructievideo zorg je voor een goede interactie met de kijker, aangezien je deze iets wilt uitleggen. De interactie is ontzettend belangrijk voor het vertrouwen de kijker wilt krijgen in jouw bedrijf, proces, methode of instructie.
Instructievideo’s zijn er van een enkele video tot aan een volledige high-end reeks van video’s.

Instructievideo’s zijn uitermate geschikt voor webshops die producten verkopen waarbij de klant zelf nog een handeling moet verrichten.

Onze onafhankelijke kijk zorgt ervoor dat we goed in de belevingswereld van jouw doelgroep kunnen stappen. Daarnaast zijn wij heel sterk in de vertaalslag van boodschap naar beeld. Resultaat: een video die de boodschap goed overbrengt, zijn doel behaalt en bovendien breed ingezet kan worden.

Videocompany instructie video laten maken
Videocompany instructie video laten maken

Professionele voice-over

Een professionele stem geeft klanten meer vertrouwen hierdoor bent u verzekerd van de aandacht die u wilt. Vanuit de wetenschap dat de impact van een boodschap voor 7% bepaald wordt door de letterlijke tekst van die boodschap, en voor 38% door intonatie, toonhoogte, klank en spreeksnelheid, is het alleen al de overweging waard om een professionele voice-over stem van VideoCompany te nemen voor uw instructievideo.

We hebben mannen en vrouwenstemmen en de mogelijkheden zijn er ook om in diverse talen en voice over te hebben onder de video.

Lees meer

Screen capture instructievideo’s

Breng per applicatie elke processtap in beeld door middel van screen capture opname apparatuur en verrijk dit met een passende voice-over, titels, logo’s en uitleg. Instructievideo’s zijn ideaal voor bedrijven die op het punt staan om nieuwe software systemen te implementeren en hun eind gebruikers te willen voorzien van de nodige werkproces instructies zoals bijgaand voorbeeld.

Lees meer

Vraag direct een offerte aan

Vul hieronder je gegevens in voor het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Wij zullen zo snel als mogelijk contact met je opnemen.

Beschrijf naar welke oplossing je opzoek bent of welke combinaties van VideoCompany producten je zou willen. Geef graag zo duidelijk mogelijk aan wat je precies in beeld zou willen brengen.

  • Professionele videograaf
  • Hoogwaardige camera apparatuur
  • Halve dag opnames op locatie of in de studio
  • Logo, tekst en titels in editting mogelijk
  • Oplevering binnen 7 dagen na opnamen
  • Inclusief een correctie ronde

Algemene gegevens

Datum en locatie

DD dash MM dash JJJJ
Gewenste opname locatie(Vereist)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.