Videoproductie

Aftermovie voor events laten maken

Videocompany aftermovie video laten maken

Kristalheldere beelden

Onopvallend aanwezig

Al vanaf 1750 euro

Aftermovie laten maken

Met een krachtige aftermovie promoot je in één keer jouw volgende event. Het is een effectieve manier om mensen ervan te overtuigen dat ze je volgende evenement niet mogen missen.

Een aftermovie wordt gebruikt om de sfeer in beeld te krijgen. Hierdoor kun je onbeperkt nagenieten. Wordt er een personeelsuitje, een netwerk bijeenkomst of zelfs een festival georganiseerd? Laat dan een aftermovie maken.

Een aftermovie is een effectieve manier van adverteren. Je onderscheidt jouw evenement van de concurrent. De hoogtepunten van het evenement herinneren je publiek aan de sfeer en beleving van het evenement.

Videocompany camera
Videocompany aftermovie video laten maken

Zakelijke feesten, congressen en seminars

Video is een ideaal middel om in te zetten voor beurzen, evenementen, bedrijfsbijeenkomsten, zakelijke feesten, congressen en seminars. Als het evenement buiten is, dan zijn er ook drone opnames ook mogelijk.

VideoCompany werkt zowel met dynamische camera’s als met vaste opstellingen voor integrale opnames. Daarbij kan de opname apparatuur ook gekoppeld worden aan de aanwezige audio apparatuur voor een ideale geluidsregistratie.

Videocompany aftermovie video laten maken
Videocompany aftermovie video laten maken

Multicam opnames met een Live stream

Bij een multicam registratie met live streaming worden video opnames direct live uitgezonden op grote schermen of direct op social media kanalen zoals Facebook en YouTube. Er wordt met verschillende camera’s tegelijk gefilmd waarbij deze beelden geschakeld live weergegeven worden. Afhankelijk van de wensen is er eventueel ook een regisseur bij nodig. De camera’s staan zo opgesteld dat vanuit verschillende hoeken één onderwerp gefilmd kan worden. Zo wordt je evenement, seminar, concert of congres direct live gestreamt en getoond in andere zalen of locaties. Kijk voor meer informatie op  onze Livestream pagina.

Extra vaste camera positie

Is het gewenst om naast de losse camera ook een vaste camera nodig te hebben om bijvoorbeeld een toespraak integraal te filmen? Dan is het mogelijk om een extra videograaf en apparatuur er bij te leveren.

Lees meer

Reporting & Quotes, ideaal voor sfeerbeelden.

Ook is het mogelijk om reporting en quotes uit te voeren behorende bij het evenement. Van te voren kunnen de reporting vragen worden besproken. Ideaal voor als je de mening wil weten van je gasten van zowel voor als na het evenement.

Drone video opnames

Alsof er een helikopter overvliegt! Unieke opnames die gebruikt kunnen worden. Bekijk ons portfolio voor een aantal drone video voorbeelden.

Lees meer

Vraag direct een offerte aan

Vul hieronder je gegevens in voor het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Wij zullen zo snel als mogelijk contact met je opnemen.

Beschrijf naar welke oplossing je opzoek bent of welke combinaties van VideoCompany producten je zou willen. Geef graag zo duidelijk mogelijk aan wat je precies in beeld zou willen brengen.

  • Een dagdeel aanwezig (max 4,5 uur)
  • Gespecialiseerde aftermovie videograaf
  • Logo, tekst en titels in editting mogelijk
  • Compleet opgeleverde video van ca. 1 minuut
  • Reiskosten zijn inbegrepen

Algemene gegevens

Datum en locatie

DD dash MM dash JJJJ
Gewenste opname locatie(Vereist)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.