Crowdfund video
Presenteer je bedrijfsidee of campagne op unieke wijze !

crowdfund video's zijn er al vanaf €599,-

Crowdfund video laten maken

Video pitches voor crowdfund projecten zijn meer en meer de orde van de dag. Een goede video helpt om de crowd te overtuigen van je project.

Ieder crowdfund platform zoals Kickstarter, Credion, NPEX, Qredits, Symbid, Spotcap of Geldvoorelkaar heeft specifieke eisen waaraan je video moet voldoen, maar wat iedere crowdfund video minimaal moet hebben is, dat je vertelt welke voordelen de investeerder geniet, voordat hij een investering doet. Sterker nog, vaak is het zelfs verplicht om bij het opstellen van de crowdfunding campagne een crowdfund video te uploaden. De tijd dat we dit met alleen tekst deden is voorbij. Mensen hebben geen zin meer om alleen te lezen, ze willen weten wie de mensen achter het bedrijfsidee zijn.

Wij hebben een team van professionele videospecialisten en animatoren die graag voor je aan de slag gaan.
Uiteraard coachen onze videocoaches voor de opnames in een van onze studio's jou met de perfecte presentatie van jouw campagne waarin alle facetten van een goede pitch terugkomen.

Wil je een crowdfund video laten maken? Dan is dit jouw kans om voor een scherpe prijs een krachtige, heldere crowdfund video te laten maken die alle kanten van jouw project belicht. Daarnaast werken wij snel. Binnen 1 week wordt je crowdfund video opgeleverd.

Enkele Crowdfund video voorbeelden

– Tjoek Tjoek

- VoordeKunst

Onze werkwijze

 • Welke campagne?

  Voor welk crowdfund platform is je video nodig? Wat is je camapagne, product en project dat de video nodig heeft, met of zonder animaties? Basis vragen die nodig zijn om samen met jou te bepalen hoe we de video opnames gaan insteken.

 • Reserveer

  We hanteren in principe één basis prijs voor een crowdfund video, maar uiteraard kan daar van afgeweken worden aan de hand van extra wensen en extra mogelijkheden die we kunnen bieden. Overtuigd? Reserveer dan via ons online systeem! Geen gedoe, je maakt de afspraak, de prijzen zijn direct bekend en wij nemen contact met je op om e.e.a. te bevestigen met je en door te spreken. Twijfel je nog of heb je vragen? We hebben een live chat functie op deze site of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 • De opnames bij u of in één van onze studio's

  Qua voorbereiding heb je van ons al een bevestigingsmail gehad met daarin een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden. Op de dag van de opname bespreekt de videocoach de volgorde van draaien. We zorgen voor een authentieke beleving, zodat je je puur kunt focussen op de presentatie van het project en niet afgeleid wordt van een camera. Daar ligt de kracht van onze videocoach.

 • Opleveren maar!

  De beelden verwerken we tot een passende montage en leveren binnen een week de video digitaal op.


Crowdfund video opties

Social Media promo versie van 15 of 30 seconden
Social Media in combinatie met video is steeds belangrijker voor iedere ondernemer. Video’s die worden bekeken op social media zijn vaak kort en krachtig en nodigen de kijker uit om meer te weten te komen over het bedrijf. VideoCompany kan van je crowdfund video ook een social media versie maken, ideaal voor Facebook, LinkedIn of je eigen YouTube kanaal.

3D tekst animatie
We kunnen met animaties altijd een stap verder gaan en delen van de content in 3D gaan bewerken. We hebben genoeg voorbeelden en denken graag met je mee. Hier enkele voorbeelden 3D tekst animatie

Drone video opnames
Een locatie prachtig in beeld gebracht alsof er een helikopter overvliegt. Unieke opnames vanuit de lucht die gebruikt kunnen worden in de uiteindelijk video. Klik hier voor een aantal Drone video voorbeelden.

Crowdfund video