Een bruiloft videograaf legt de mooiste dag van je leven vast.

Bruiloft video’s zijn er al vanaf €499,- inclusief btw en reiskosten!
Vraag nu een vroegboekkorting offerte aan!

Gefeliciteerd met de mooiste dag van je leven!

Een bruiloft videograaf legt de mooiste dag van je leven vast en deze wil je natuurlijk zo goed mogelijk vastleggen met een bruiloft video. Met een bruiloft videograaf wordt deze hele dag professioneel vastgelegd en naar wens opgeleverd. Je kan nog jaren genieten met een mooie bruiloft video en van deze film vele malen terug zien.

Een video van je bruiloft is een geweldige manier om je trouwdag keer op keer compleet te kunnen herbeleven. Jullie liefde voor elkaar en de mooie locaties die je hebt uitgekozen en daarnaast al je familie en beste vrienden betrokken. Kortom een videograaf voor je bruiloft zorgt er voor dat alles terug dat alles terugkomt in een mooie bruiloft video.

Het is jullie dag en jullie bruiloft video en wij zijn erbij zodat je kan blijven genieten.


Diverse stijlen, een greep uit ons bruiloft video portfolio.

Een filmstijl is altijd naar klantwens zo heeft de een een ander bruiloft thema dan de ander en daar passen wij graag onze montage stijl op aan. VideoCompany hanteert hiervoor diverse stijlen die altijd naar wens zijn in te vullen. Je kan dit van te voren met je bruiloft videograaf bespreken. Vraag dit gerust tijdens je kennismakingsgesprek met de bruiloft videograaf. Ook kan je alvast een linkje sturen van jou ideale voorbeeld! Bekijk hier meer voorbeeld video’s van VideoCompany.
Tevens is de gemonteerde muziek op je bruiloft video altijd op wens van het bruidspaar. Heb je een voorkeur geef dit dan gerust aan ons door.

Onopvallend aanwezig

Om jullie trouwdag ongestoord te laten verlopen zorgen onze bruiloft videografen er voor dat ze niet het beeld verstoren.
Door slim te filmen met de juiste camera’s en gebruik te maken van de juiste geluidsapparatuur kunnen we er voor zorgen dat uiteindelijk niemand hinder zal ondervinden van de opnames.
We zullen geen extra licht meenemen aangezien dit als storend kan worden ervaren. Wel hebben onze bruiloft videografen een camera lamp paraat voor het geval het wel heel donker wordt. Je wil immers toch de mooiste beelden op je film terug zien!

Er wordt van te voren door de bruiloft videograaf met de ceremoniemeester afgestemd hoe het programma er precies uit komt te zien. Zoals wie gaat waar staan en op welke moment wordt er vanuit welke hoek gefilmd en gefotografeerd. Kortom een volledige ontzorging van jullie dag.


Samenwerking met fotografen en wedding planners

VideoCompany werkt samen met gerenommeerde wedding planners en bruiloft fotografen. Neem direct contact met ons op indien je wenst dat je bruiloft video wordt verzorgd in combinatie met een bruiloft fotograaf of een wedding planner.


“Dit was de mooiste dag van mijn leven en ik ben erg blij dat we hadden gekozen om het te laten filmen door VideoCompany.
Erg goed en mooi gedaan, alles staat perfect op beeld en het was tijdens onze dag totaal niet storend.
Een echte aanrader voor iedereen die gaat trouwen!”

“Wij kozen voor het uitgebreide pakket met videograaf bruiloft en drone opnames en het was het absoluut waard. Echt fantastisch hoe daarmee in een oogopslag de trouwlocatie en ook alle gasten in beeld komen. Ook blij met de fantastische montage. We hebben gelijk een kopie naar alle gasten gestuurd als een digitaal bedankje!”

Same day edit of wil je een leuke Drone opnames er bij ?

Je kunt ook kiezen voor diverse video opties zoals een unieke drone toevoeging voor prachtige vogelvlucht opnames of een music video die je samen met je gasten maakt.
Maar ook een same day edit om de avondgasten jullie ceremonie alsnog te kunnen laten meemaken! Onze bruiloft videografen kunnen je alles over de video opties vertellen.

We passen ons graag op jullie draaiboek aan. Wil je een bruiloft videograaf reserveren om alleen een speciale aangelegenheden vast te leggen zoals ceremonie opnames en bovendien een deel van de dag of een leuke dansavond? Of alleen de integrale opname van de ceremonie en de ringen. Alleen het feest of een optreden? Dan kan VideoCompany dit tegen scherpe prijzen filmen.Vraag vóór 12:00 een vrijblijvende offerte aan en ontvang dezelfde dag nog je antwoord.

Alleen de ceremonie integraal gefilmd ?

Alleen de ceremonie filmen is ook mogelijk. Dit kan integraal waarbij alle beelden vanaf een vaste positie worden opgenomen of anderzijds als samenvatting zonder vaste positie. Vraag hiervoor naar de opties bij de bruiloft videograaf.

Standaard filmen wij in ieder geval en niet uitsluitend het volgende. Haar en Make-up bruid en het aankleden bruidegom. Daarna ophalen bruid of bruidegom. De ceremonie in de kerk of ander gebedshuis. Een fotoshoot van het bruidspaar. De gasten en vervolgens het aansnijden van de taart met de toost en receptie. De opening van het diner met speeches en bovendien het begin van het feest of het feest helemaal tot in de late uurtjes.

Bruiloft videografen – Een videograaf voor jouw bruiloft

VideoCompany heeft de beste bruiloft videografen in dienst. Alleen bruiloft videografen met gedegen professionele ervaring en kennis worden bij ons geselecteerd. Door deze hoogwaardige eisen kunnen we ook de meest hoogwaardige bruiloft video’s leveren. Daarbij is een videograaf bruiloft niet alleen goede camera specialist maar kunnen zij je ook voorzien van een leuke video tips.

Wil je graag eerst in contact komen met een bruiloft videograaf voordat je een reservering of offerte aanvraag doet? Vul het Kennismaking bruiloftvideograaf formulier in en onze videograaf bruiloft neemt weldra contact met je op.

Een paar van onze bruiloft video mogelijkheden

Naast de gebruikelijke same day edit en samenvattingsvideo heeft VideoCompany ook de volgende leuke video opties in petto! Een herinneringsvideo of een bruiloft clip. Je fotoreportage gefilmd of verbaas je gasten met een verrassingsvideo! Een videograaf bruiloft kan je hier alles over vertellen.

Same day edit

Laat je avondgasten zien hoe je dag en ceremonie is geweest! Met een same day edit zal de bruiloft videograaf de beelden van het ophalen, de ceremonie en de fotoshoot monteren tot een leuke impressie van maximaal 5 minuten op ieder gewenst muzieknummer. De bruiloft videograaf zal op het einde van de dag circa 2 tot 3 uur nodig hebben om te monteren. Deze optie is handig als er tegelijkertijd zowel gefilmd als gemonteerd moet worden waardoor de inzet van een extra bruiloft videograaf voor die paar uurtjes nodig is.

Samenvatting video of Bruiloft clip

De getoonde bruiloft video’s geven enkele voorbeelden aan van wat er zoals mogelijk is. Standaard wordt er natuurlijk een bruiloft video van 30 minuten geleverd en bij het ook een video samenvatting van circa 5 minuten. Voor degenen die een nog langere bruiloft video willen is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor extra 15 minuten. Een samenvatting video geeft in enkele minuten een complete weergave van de bruiloft video. Daarnaast is deze video versie natuurlijk ideaal om te sharen op Facebook of YouTube.

Herinneringsfilm

Een herinneringsfilm laat tijdens je ceremonie of tussendoor zien hoe jullie samen tot het punt zijn gekomen om te gaan trouwen. De foto’s van ieder van jongs af aan en de dierbare mensen om je heen en de belangrijke momenten uit je leven. Kortom de keuzes en de momenten die hebben geleid tot het bij elkaar brengen van bruid en bruidegom.

Een Music video met de gasten

Iedereen is wel bekend met een zogenaamde photobooth op een feest, waar de gasten met ludieke items op de foto gaan. Dit is bijna hetzelfde alleen playbacken ze voor de camera op een bekend nummer. Wij monteren er een gezellige videoclip van die je als een dank je wel kunt sturen naar je gasten of posten op je social media!

Een Fotoshoot video

Tijdens de dag hebben jullie hoogstwaarschijnlijk een prachtige fotoreportage voor ogen. Deze kan natuurlijk ook gefilmd worden en als een aparte montage worden opgeleverd! Onze videografen werken samen met de aanwezige fotografen. Wil je graag deze extra video optie? Dan nemen we dit mee in het draaiboek voor de dag en spreken dit af met de fotograaf en ceremonie meester. Benieuwd naar een voorbeeld?

Een Drone video

Jullie locatie prachtig in beeld gebracht alsof er een helikopter overvliegt. Unieke opnames vanuit de lucht tijdens jullie fotoshoot, balkonscène of welke activiteit jullie buiten hebben bedacht. Drone video´s zijn ideaal om de hele trouw locatie in één oogopslag in beeld te brengen. Daarnaast wordt er vanuit unieke hoeken en hoogstens gefilmd waardoor mooie vloeiende beelden ontstaan. De drone video opnames monteren op gepaste wijze waardoor er een zeer professionele en mooie bruiloft film ontstaat.

Een Verrassingsvideo (vooraf gefilmd)

Willen jullie je gasten op een unieke manier uitnodigen of verassen? Film dan vooraf met ons een verrassing video! Een verrassing video wordt vooraf gefilmd en tijdens een gepland moment aan de daggasten getoond. Uiteraard gaan we vooraf met jullie om de tafel zitten om een leuk storyboard te bedenken. Leuk is om hier thema’s in mee te nemen die veel hebben betekend in je leven en hoe je elkaar uiteindelijk heb weten te ontmoeten. Het leuke is dat dit voor de daggasten echt als een verrassing komt. Namelijk zelf zijn jullie tijdens het afspelen van de verrassing video niet aanwezig bij de daggasten. De daggasten krijgen vervolgens voor hun onverwacht de video te zien. Hierdoor ontstaat een surrealistische situatie waarna jullie weer tevoorschijn komen! In het voorbeeld kozen de bruid en bruidegom ervoor om een video te laten zien met wat er gebeurde tussen het diner en het avondfeest.


Onze Bruiloft Videograaf Werkwijze


 • Vraag direct een vrijblijvende bruiloft video offerte aan

  Vóór 12:00 aangevraagd dan krijg je dezelfde dag nog je complete offerte. Klik hier voor een vrijblijvende bruiloftvideo offerte en kijk of je in aanmerking komt voor een korting.

 • Of vraag een gratis kennismakings gesprek aan met onze bruiloft videograaf

  Jullie weten wanneer je gaat trouwen en weten wat jullie belangrijk vinden om terug te zien op video. Vragen over de video voor jullie dag? Een optie reserveren in onze online kalender? Of liever een offerte op maat met een kleinere of juist grotere setting? We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Neem contact op met onze bruiloft videograaf om je hierbij te helpen.

 • Reserveer het video team voor jullie huwelijksdag!

  Handig om even te kijken of onze bruiloft videografen beschikbaar zijn op jullie trouwdag! Kijk in onze online kalender. Mocht je al precies weten wat je wil, leg dan je boeking vast. Bekijk ook goed de optie voorbeelden, met name de Music video (fotobooth) video wordt beschouwt als een zeer leuke verrassing. Staan we in de kalender geboekt, blijft het onduidelijk of heb je hier nog vragen over? Bel dan direct op 06-460 330 27

 • Face-to-face

  We nemen de tijd om met jullie of je eventuele wedding planner de dag goed door te nemen en zullen tot een plan komen die belangrijk is voor de bruiloft video opnames. De look and feel van jullie dag moet natuurlijk terug te vinden zijn in de bruiloft video. Ongeveer 2 weken voor de trouwdag ontvangen jullie en de ceremonie meester een video draaiboek. Dit zodat jullie en wij goed voor ogen hebben hoe en wat wij filmen.

 • Dé trouwdag en feest avond

  Deze dag moet perfect verlopen. Van te voren is met de ceremonie meester en de fotograaf het draaiboek en dagplanning besproken.
  Wij zorgen er voor dat er onopvallend gefilmd zal worden en leggen het “JA” woord op audio vast.

 • Jullie verhaal in beeld

  Gefeliciteerd met jullie fantastische dag. Wij gaan er nu voor zorgen dat de montage zo vlot mogelijk verloopt. Binnen 1 week kunnen jullie de eerste versie van je bruiloftsfilm verwachten. We sturen jullie eerst een en de digitale versie per WeTransfer. Uiteindelijk ontvang je van ons je bruiloft video op een handig te gebruiken USB stick.

 • Bekijk en deel jullie bruiloft video

  Lekker vanaf de bank nogmaals op je smartphone of tablet je bruiloftsfilm terug kijken. VideoCompany levert naast een USB stick de bruiloftsfilm en samenvatting ook digitaal aan. Dit maakt het wel zo gemakkelijk om met jullie daggasten, familie en kennissen te delen!

Wat er gefilmd wordt

Standaard filmen wij in ieder geval en niet uitsluitend het volgende. Haar en Make-up bruid. Aankleden bruidegom. Ophalen bruid of bruidegom. Fotoshoot van het bruidspaar en de gasten. De ceremonie in de kerk of ander gebedshuis. Het aansnijden van de taart en het proosten. De receptie en borrel evenals de opening van het diner met speeches. Het begin van het feest of het feest helemaal tot in de late uurtjes. Het maakt voor ons niet uit of dit op een locatie is of op meerdere locaties. De prijs wordt voornamelijk opgebouwd uit de lengte van de dag.

All in prijzen bruiloft video’s

VideoCompany levert u gegarandeerd de beste kwaliteit prijs verhouding. Alleen door het leveren van de beste bruiloft video’s behoudt VideoCompany haar continuïteit. We zorgen voor filmische opnames met prachtige beelden en echt geluid. Door een zeer professionele en geheel in stijl video montage wordt vervolgens jullie onvergetelijke bruiloft video voor altijd vastgelegd.

Daarnaast zijn onze prijzen all-in prijzen. Dat betekend dat alle getoonde prijzen inclusief btw en reiskosten zijn. Geen verborgen addertjes maar totaal bedragen. Zodoende kom je nooit voor financiële verrassingen te staan.


Ceremonie

€499

 • 1 tot 3 uur aanwezig
 • Video met integrale ceremonie opnames
 • 2de camera op een statief
 • Kennismakings-gesprek
 • Backup bruiloft videograaf
 • Professionele, filmische opnames
 • 2 correctie rondes
 • Alle reiskosten inbegrepen
Offerte

Comfort

€799

 • 3 tot 6 uur aanwezig
 • Bruiloft film van 10 minuten
 • Inclusief audio opname
 • Kennismakings-gesprek
 • Backup bruiloft videograaf
 • Professionele, filmische opnames
 • 2 correctie rondes
 • Alle reiskosten inbegrepen
Offerte

Deluxe

€1049

 • 6 tot 9 uur aanwezig
 • Bruiloft film van 20 minuten
 • Inclusief audio opname
 • Kennismakings-gesprek
 • Backup bruiloft videograaf
 • Professionele, filmische opnames
 • 2 correctie rondes
 • Alle reiskosten inbegrepen
Offerte

The Lot

€1299

 • 9 – 12 uur aanwezig
 • Bruiloft film van 30 minuten
 • Inclusief audio opname
 • Kennismakings-gesprek
 • Backup bruiloft videograaf
 • Professionele, filmische opnames
 • 2 correctie rondes
 • Alle reiskosten inbegrepen
Offerte

Bruiloft video opties

Ruwe beelden á € 99,-

Naast een zorgvuldige samengestelde video montage van je bruiloft is het ook mogelijk om alle ruwe beelden te ontvangen. Om de ruwe beelden te kunnen afspelen moeten deze beelden echter wel eerst bewerkt en omgezet worden. Na het uitvoeren hiervan sturen we de beelden middels een WeTransfer naar je toe.

Langere bruiloftsfilm per 10 minuten á € 199,-

Wil je naast je bruiloft videoreportage graag een langere versie ? Standaard duurt bruiloftsfilm ongeveer 10, 20 of 30 minuten behalve bij kortere bruiloft opnames. Wil je graag een langere bruiloftsvideo dan deze dit, vraag naar deze optie.

Same day edit á €299,-

Een same day edit is ideaal om de avondgasten toch de trouwceremonie mee te laten maken. Wij zorgen er dan voor dat na de ceremonie opnames de edits gelijk gestart worden en als video klaar staat voor de avond. Deze edit kan plaats vinden op het moment dat er niet gefilmd hoeft te worden bijvoorbeeld tijdens het diner. Vervolgens kan er tijdens de namiddag of avond bij het aansnijden van de taart en dergelijken gewoon weer worden gefilmd. Wij passen ons aan jullie planning aan! Zijn er geen onderbrekingen en wil je dat er continu gefilmd wordt ? Dan komen wij met een extra same day edit video specialist die gedurende circa 3 uur voor een pakkende same day edit montage zorgt terwijl de andere videograaf lekker door filmt. Klik hier voor een schitterend same day edit voorbeeld.

Eén uur Drone video opnames incl. montage á € 499,-

Jullie locatie prachtig in beeld gebracht alsof er een helikopter overvliegt. Unieke opnames vanuit de lucht tijdens jullie fotoshoot, balkonscène of welke activiteit jullie buiten hebben bedacht. Klik hier voor een aantal drone video voorbeelden. Drone opnames zijn echter alleen mogelijk met toestemming waarbij de locatie en ligging bepaald of er wel of niet gevlogen mag worden. Wij zoeken dit graag voor u uit.

Een Herinneringsfilm á € 299,-

Een herinneringsfilm laat tijdens je ceremonie of tussendoor zien hoe jullie samen tot het punt zijn gekomen om te gaan trouwen. De foto’s van ieder van jongs af aan, de dierbare mensen om je heen en de belangrijke momenten uit je leven. Kortom de keuzes en de momenten die hebben geleid tot het bij elkaar brengen van bruid en bruidegom. Klik hier voor een herinneringsfilm voorbeeld.

Music video met de gasten á € 299,-

Iedereen is wel bekend met een zogenaamde “photobooth” op een feest, waar de gasten met ludieke items op de foto gaan. Dit is bijna hetzelfde, alleen playbacken ze voor de camera op een bekend nummer! Wij monteren er een gezellige videoclip van, die je als een dank-je-wel kunt sturen naar je gasten. Klik hier voor een voorbeeld van een music video.

Verrassingsvideo (vooraf gefilmd) á € 399,-

Willen jullie je gasten op een unieke manier uitnodigen of verassen? Film dan vooraf met ons een verrassingsvideo! In het voorbeeld kozen de bruid en bruidegom ervoor om een video te laten zien, wat er gebeurde tussen het diner en het avondfeest…


Bekijk hier meer voorbeeld video’s van VideoCompany

VideoCompany oprichters

De oprichters van VideoCompany zijn zelf videografen en hebben meer dan 20 jaar ervaring in het produceren van video’s. Het portfolio is dan ook zeer uitgebreid. Elk jaar maakt VideoCompany zo’n 100 bruiloften mee. Soms alleen een ceremonie maar soms ook compleet 2 dagen op een eiland of kasteel met drone opties en al.
Daarnaast heeft VideoCompany heeft het beste videoproductie aanbod van Nederland en komen alleen de best gekwalificeerde bruiloft videografen bij ons in dienst. Hiermee krijgt u gegarandeerd de mooiste bruiloft video’s. Wacht niet langer en vrijblijvend contact met ons op.