Leg alles vast van achter de schermen met behind the scenes video’s van VideoCompany!

behind the scenes video’s zijn er al vanaf €599,-

Behind the scenes of “making of” video’s kennen we allemaal. Het zijn de verhalen die je krijgt vanaf een filmset of backstage bij een groot concert. Interviews, reportages, bloopers: met behind-the-scenes video’s van VideoCompany weet je zeker dat je de juiste content krijgt om het publiek aan de komende film, concert of evenement te binden en hiermee een fanbase op te bouwen.

Behind the scenes video’s zijn de ideale marketing tools om het publiek kennis te laten maken met de nieuwe speelfilm, het uitverkochte concert of het bijzondere evenement.
Interviews van de sterren en de makers en reportages worden veel ingezet voor TV doeleinden en social media.

De expertise van VideoCompany liegt er niet om. In de laatste paar jaar zijn de oprichters nauw betrokken geweest bij een aantal filmproducties, zoals
Fissa, Homies en Fashion chicks. Niet alleen de volledige productie van de behind the scenes video’s werd verzorgd, maar ook de volledige redactionele voorbereiding en planning en consulting op marketing strategie voor social media.

De oprichters van VideoCompany hebben meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van video’s en het portfolio is dan ook zeer uitgebreid. Van bedrijfsfilms en instructie video’s tot aan evenement reportages en TV commercials: VideoCompany heeft het meest complete en professionele video aanbod van Nederland en levert u daarom gegarandeerd de mooiste Behind the scenes of “making of” video’s.

Wacht niet langer en neem direct contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Enkele Behind the scenes voorbeelden

– Fashion chicks

– Fashion chicks

Onze werkwijze

We bereiden de productie zorgvuldig voor. Met een of meerdere creative meetings, zal er een plan worden opgesteld die redactioneel, productioneel en plantechnisch goed in elkaar zit.
Een klein team zal aanwezig zijn volgens planning en met professionele apparatuur de items, interviews, quotes en snaps verzorgen. Volgens planning zal alles worden opgeleverd.
We werken nauw samen met de producent, het marketing team/distributeur en natuurlijk de production manager.
Wil je direct contact met onze Behind the scenes manager ? Bel dan op 06-278 380 80 of vul het Bel mij terug formulier in.

 • Wij komen graag langs of houden een video call met je

  Film, concert, evenement of totaal iets anders wat “behind the scenes” gefilmd moet worden? Kies het pakket dat het beste bij je past. Vragen of opmerkingen? Of gewoon even kennismaken? Geen probleem! Wij komen graag langs of houden een video call met je.

 • Offerte aanvraag

  Vraag je offerte aan, zodat we jouw gekozen pakket volledig op maat kunnen maken. Binnen 48 uur krijg je de offerte toegestuurd. Het is handig om alvast op de checklist aan te geven welke opties er moeten worden ingepland. Wil je direct contact met onze Behind the scenes manager ? Bel dan op 06-278 380 80 of vul het Bel mij terug formulier in.

 • Face-to-face

  De klap is er op gegeven en de samenwerking is een feit. Er zal een creative meeting worden georganiseerd waarin alles wordt besproken rondom de volledige productie, wensen, opleveringsmomenten, doel, onvoorziene zaken en alles wat er bij komt kijken. Vanuit de VideoCompany zal er een vaste contactpersoon worden aangesteld.

 • Uitvoering en oplevering

  Er wordt een plan ontwikkeld met daarbij een heldere redactionele verantwoording. Uiteraard kan hier nog overleg over plaatsvinden. Eenmaal content, zal het VideoCompany team aanwezig zijn, draaien op de momenten zoals afgesproken en de montages naar wens systematisch opleveren.

Opties voor uw offerte aanvraag

Andere opties? Geef dit dan aan in de opmerkingen

Interviews
Leuke, spraakmakende en/of diepgaande interviews (vanaf 1 minuut) met de makers, cast en/of crew van de productie. Ideaal voor TV doeleinden of social media. Bijvoorbeeld zoals dit Fashion Chicks interview.

Reportages
Vanaf de set kijkt het publiek mee naar hoe een en ander in zijn werk gaat. Dit kan gepaard gaan met een reporter die quotes verzameld vanachter de schermen van de productie. Rapportages zijn er vanaf 1 minuut zoals bijvoorbeeld dit Fissa interview

Social media snippets
Ideaal om de items te verwerken tot handige social media snippets. Snap Chat, Instagram, Facebook en YouTube: Ze hebben allemaal eigen richtlijnen voor optimaal video gebruik. Wij zijn er in gespecialiseerd en adviseren je graag. Zoals bijvoorbeeld deze Homies snippet.

Live reports
Van social media broadcasting via Periscope, YouTube of Facebook tot aan direct te vertonen op TV schermen in de zaal. Erg handig voor bijvoorbeeld de laatste loodjes tijdens de voorbereidingen van een concert of tijdens de gala premiere van een speelfilm. Wij hebben een professioneel team inclusief apparatuur paraat die professioneel filmen en verslaan. Een en ander kan uiteraard worden nabewerkt in een pakkende montage.


behind the scenes