Vlog met de professionele videocoaching van VideoCompany


Ga toch vloggen !

Ga Vloggen!

Vloggen hoeft tegenwoordig niet meer voor de jongere generatie te zijn die te pas en te onpas alles opnemen met een smart telefoon en op YouTube zetten. Een bedrijfsvlog (Video Blog) voor je bedrijf of onderneming is tegenwoordig een trendy fenomeen waar steeds meer gebruik van gemaakt wordt.

Een bedrijfsvlog laat het verhaal zien achter je producten of diensten en laat je bezoekers kennis maken met jou, je kennis en kunde en informeert en/of entertaint ze met regelmatig terugkerende video’s. Hierdoor krijg je volgers en dus terugkerende klanten.
Daarnaast kan je ook aan de hand van reacties op je Vlog bericht de interactie met je klant aan gaan op een moderne manier.

Click and Play - Bereik je doelgroep

Een bedrijfsvlog is niet alleen gericht om je merk goed te positioneren maar ook vooral om als bedrijf goed gevonden te worden. Doelgroepen zitten meer en meer op social media en teksten lezen is uit de gratie. Click and Play is waar men graag naar zoekt.

De mogelijkheden zijn eindeloos, maar alles zal leiden tot een aantal belangrijke zaken.
Een aantal Vlog voordelen zijn:

- De vindbaarheid van je product of onderneming worden enorm vergroot.
- Je zorgt voor een optimale interactieve gebruikerservaring op je website en social media kanalen.
- Een hogere conversie ratio van bezoeker naar klant.
- Je creëert vertrouwen bij de potentiële klant.
- Het is leuk om te doen!

Een bedrijfsvlog hebben is van deze tijd en ieder vlog kan volledig aansluiten bij het communicatie beleid van je bedrijf of visie.

Wordt begeleid!

VideoCompany verzorgt de opnames professioneel en ontspannen, aangezien de opnames worden begeleid door een door ons speciaal opgeleide videocoach. Tevens hebben wij de specialistische kennis in huis om je eigen YouTube kanaal te optimaliseren voor een maximaal bereik en vindbaarheid. Heb je liever als optie dat een vlogger de presentatie van je bedrijfsvlog doet, dan is dat gezien ons netwerk aan vloggers ook mogelijk. Bekijk hier de diverse voorbeelden op ons YouTube kanaal. Wacht niet langer en kijk gelijk wat onze pakket prijzen zijn of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Enkele Bedrijfsvlog voorbeelden


Echt Geweldig Rik! – Bo Zorginstelling

- De wekelijkse Vlog van Winkelcentrum boven 't Y

Onze werkwijze


De opnames vinden plaats op de locatie van jouw onderneming of in een van onze studio’s verspreid door heel Nederland. Hierbij is er ook de mogelijkheid om met een Green Screen te werken, zodat er een andere achtergrond kan worden gebruikt.
Jouw verhaal en onze ervaring zal leiden tot goede, professionele en kwalitatieve vlogs die in een vast patroon zullen terugkeren.

VideoCompany heeft een aantal vaste pakketten om een idee van de prijzen te geven. Heeft u een keuze kunnen maken of specifieke wensen met betrekking tot uw product of bedrijf? Geef dit dan aan op ons offerte formulier waarna wij direct contact met u zullen opnemen.


 • Vertellen over je producten en diensten

  Je hebt een aantal voorbeelden gezien en weet wat je belangrijk vindt om terug te zien op video. Mocht je nog vragen hebben over de Vlog die het beste bij jouw past? Of liever een offerte op maat? Je kunt met ons een vrijblijvend en gratis creatief consult aanvragen via de telefoon, skype of facetime. We helpen je immers graag bij het maken van de juiste keuze.

 • Vraag een offerte aan

  Overtuigd? Vul dan het offerte formulier in of bel ons direct. Twijfel je nog of heb je vragen? We hebben ook een live chat functie op deze site.

 • Face-to-face

  Qua voorbereiding heb je van ons al een bevestigingsmail gehad met daarin een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden. We hebben dan ook al met elkaar gesproken via de telefoon, video call of op jullie locatie en al jouw wensen zijn bij ons verwerkt in een draaiboek.

 • De opnames

  Op de dag van de opname bespreken we de laatste zaken en coachen we je tijdens de opnames. Van te voren is een schema besproken waarin wordt vastgelegd over welke producten en diensten je wil vertellen.

 • Opleveren maar!

  De beelden verwerken we tot een passende montage en leveren binnen 1 week de bedrijfsvlog versies op digitaal op. Na oplevering kunnen alvast de volgende opnames worden gepland.

 • Posten van je Vlog

  De Vlog pakketten bestaan uit series van 6, 12 of 16 Vlog opnames. De opnames kunnen gebundeld vooraf worden opgenomen om vervolgens per week, 2 weken of maand te posten op je website of Vlog kanaal.

Basis Vlog

 • Pakket van 6 video's
 • Gratis concept uitwerking
 • 6 Vlog montages
 • YouTube optimalisatie
 • Channel Trailer

Maximaal Vlog

 • Pakket van 16 video's
 • Gratis concept uitwerking
 • 16 Vlog montages
 • YouTube optimalisatie
 • Channel Trailer

Bedrijfsvlog opties


Extra Vlog video’s
Vind je de bovenstaande pakketten ontoereikend? Of wil je af en toe eens een extra Vlog kunnen inpassen, los van de programmering die je hanteert? Dan is dit een prima optie voor onze vlog-klanten.

Inzet van Vloggers / acteurs / actrices
Door de samenwerking met onze FilmCompany Amsterdam, heeft VideoCompany een ideale toegang tot diverse bekende vloggers evenals acteurs, actrices. Alle prijzen zijn inclusief afkoop portretrechten en dergelijken. De prijs is gebaseerd per vlog opname. voor deze maatwerk optie is het handig om duidelijk in de offerte aanvraag dan wel telefonisch aan te geven wat precies gewenst is.

Optimalisatie YouTube kanaal
VideoCompany zorgt voor de optimalisatie van een (nieuw) YouTube kanaal. Dit houdt in dat er eventueel een kanaal wordt geopend, een eenduidige naam convergentie wordt toegepast die zorgt voor een optimale SEO vindbaarheid. Daarnaast worden alle video’s voorzien van de Tags, Thumbnails, Omschrijving, Productnummers, webshop URL’s t.b.v. 1-click –to-shop, etc. Ook wordt er voor gezorgd dat er door de video heen geen reclame verschijnt, de privacy wordt gewaarborgd en reacties, activiteiten en meldingen juist worden ingesteld.

Channel Trailer (max 1 minuut)
De Channel Trailer is een must have voor je YouTube kanaal. Vaak is dit een compilatie van wat er komen gaat, gepaard met een eigentijdse en passende informatieve presentatie door de Vlogger. Klik hier voor een aantal channel trailers geproduceerd door VideoCompany. En niet te vergeten: de channel trailer kan ook prima worden ingezet op je eigen website of overige social media kanalen.


bedrijfsvlog laten maken

Deel Bedrijfsvloggen met een kennis of collega