Jouw onderneming in de schijnwerpers met een bedrijfsvideo!

Bedrijfsvideo’s zijn er al vanaf €649,-

Wek vertrouwen

Een krachtige bedrijfsvideo over jouw bedrijf en medewerkers wekt vertrouwen en is zeer overtuigend. Precies wat je nodig hebt om een (toekomstige) klant binnen te halen!
Een bedrijfsvideo is dé manier om jouw bedrijf online te presenteren. Meer en meer bedrijven gebruiken video als communicatie middel naar de website bezoekers toe. Een video laat zien dat je investeert in je eigen boodschap. De bezoeker zal dit waarderen, aangezien er ook dan ook wordt geïnvesteerd in de nieuwe klant. Een duidelijk verhaal binnen 1 minuut is voldoende om te vertellen wat je bedrijf zo uniek maakt en hoe je jouw klanten ontzorgt.

Beter online vindbaar

Google indexeert steeds vaker filmpjes van dochterbedrijf YouTube als organisch (niet betaald) resultaat. Zo ook je bedrijfsvideo! Meer zoekresultaten betekend meer merkbekendheid, meer klikken op je website en dus meer potentiële klanten.

Ook vergroot je je online populariteit door de snelle deelbaarheid van de bedrijfsvideo. Als mensen de bedrijfsvideo leuk vinden, zullen ze deze sneller delen met anderen. Een goede bedrijfsvideo leidt dus al snel tot gratis reclame!

Presenteer je organisatie in 1 minuut

Met een bedrijfsvideo presenteer jij je organisatie in 1 of 2 minuten. Hier breng je duidelijk de essentie van jullie onderneming in beeld. Je vertelt inhoudelijk meer over jouw producten, diensten of wellicht de drijvende kracht achter jouw onderneming: je medewerkers.

Met een bedrijfsvideo op je website kun je laten zie wie je bent, wat je doet, waarom je dat doet en waar jij voor staat. Wellicht merk je tijdens gesprekken dat (potentiële) klanten vaak dezelfde vraag hebben over jouw bedrijf en je producten, dienstverlening of over het productieproces? Met een bedrijfsvideo zijn die vragen in één keer te ondervangen.

Als je liever als optie hebt dat een acteur of actrice ? de presentatie van je bedrijfsvideo doet, dan is dat door onze samenwerking met FilmCompany ook mogelijk.

Enkele bedrijfsvideo voorbeelden


“Sinds ik ook een bedrijfsvideo gebruik is mijn webshop op een goedkope manier nog beter vindbaar. Dit heeft mij er toe gezet om binnenkort met VideoCompany productvideo’s te gaan ontwikkelen!”

– AED Company

Professioneel gefilmd en goed voorbereid! We zijn blij met het resultaat waarbij de beelden en de lekkere muziek vertellen wie we zijn en wat we doen. Dit sluit fantastisch aan bij onze bezoekers. Aanradertje!”

– Doppio

Wacht niet langer

Dit is jouw kans om voor een scherpe prijs een krachtige, heldere bedrijfsvideo te laten maken die het visitekaartje vormt voor jouw bedrijf. Laat zien wat je doet of verkoopt of welke diensten je aanbied. Met een professionele bedrijfsvideo wordt dit in een keer duidelijk. De opnames vinden plaats op de locatie van jouw onderneming. Onze onafhankelijke kijk zorgt ervoor dat we goed in de belevingswereld van jouw doelgroep kunnen stappen. Daarnaast zijn wij heel sterk in de vertaalslag van boodschap naar beeld. Resultaat: een bedrijfsvideo die de boodschap goed overbrengt, zijn doel behaalt en bovendien breed ingezet kan worden. Daarnaast werken wij snel. Binnen 1 week wordt je bedrijfsvideo opgeleverd en zo nodig binnen 2 dagen bij een spoed opdracht. Wacht niet langer en kijk gelijk wat de prijzen en beschikbaarheid van een professionele bedrijfsvideo zijn of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bekijk hier nog enkele voorbeelden op ons YouTube kanaal.

Onze klantbeoordelingen

[woocommerce_rating id=”2243″]
Bekijk hier alle bedrijfsvideo rating & reviews


Onze bedrijfsvideo mogelijkhedenGa Vloggen!
Telkens meer ondernemingen gaan ook Vloggen; voor bedrijven heet dit een bedrijfsvlog. Met een bedrijfsvlog kan je op regelmatige basis inzoomen op bepaalde activiteiten of acties die je hebt lopen. Ook kan je net als een blog vertellen over een bepaald onderwerp. Het grote voordeel is dat potentiële klanten zien wie er achter de schermen van een onderneming zit en dat wekt weer vertrouwen. Daarnaast keren bezoekers van je site op regelmatige basis terug waardoor je de binding met je potentiële klanten houdt. Klik hier om naar de bedrijfsvlog pagina te gaan.


Combinaties met andere video producten
Afwijken van het bedrijfsvideo format kan natuurlijk altijd. Iedere onderneming heeft zo haar eigens wensen. Wellicht wil je een bedrijfsvideo in combinatie met een drone video of wellicht wil je meerdere (klant)locaties aandoen om je klanten aan het woord te laten? Het kan allemaal. Vraag in dit geval een gratis bedrijfsvideo consult aan of vul gelijk een offerte aanvraag formulier in.


Social Media versies van 15 en/of 30 seconden
Social Media in combinatie met video is steeds belangrijker voor iedere ondernemer. Video’s die worden bekeken op social media zijn vaak kort en krachtig en nodigen de kijker uit om meer te weten te komen over het bedrijf. VideoCompany kan van je bedrijfsfilm ook een social media versie maken, ideaal voor Facebook, LinkedIn of je eigen YouTube kanaal.


3D tekst animaties
We kunnen met animaties altijd een stap verder gaan en delen van de content in 3D gaan bewerken. Helemaal afhankelijk van wat jouw bedrijf doet en voornamelijk wie je doelgroep is past 3D tekst animatie wel of niet. We hebben genoeg voorbeelden en denken graag met je mee.


1 uur Drone video opnames
De bedrijfslocatie prachtig in beeld gebracht alsof er een helikopter overvliegt. Unieke opnames vanuit de lucht die gebruikt kunnen worden in de uiteindelijk video. Drone video prijs is gebaseerd op het VideoCompany Drone video Phantom pakket waarbij niet hoger dan ca. 10 meter hoeft te worden gevlogen en opnames maximaal 1 uur duren.

Onze werkwijze


 • Gratis bedrijfsvideo consult of gelijk een offerte?

  Je hebt een aantal voorbeelden gezien en weet wat je belangrijk vindt om terug te zien op video.
  Vragen over de bedrijfsvideo? Een gesprek reserveren in onze online kalender? Of liever een offerte op maat met een kleinere of juist grotere setting? We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

 • Reserveer

  Overtuigd? Reserveer dan via ons online systeem! Geen gedoe, je maakt de afspraak, de prijzen zijn direct bekend en wij nemen contact met je op om e.e.a. te bevestigen met je en door te spreken.
  Twijfel je nog of heb je vragen? We hebben een live chat functie op deze website.

 • Face-to-face

  Qua voorbereiding is het nodig om een draaiboek met elkaar te maken; wat moet er gefilmd worden, zijn er interviews, welke locaties betreft het, etc. etc. Deze zaken bespreken we van te voren graag face-to-face bij ons op kantoor maar middels een Skype of Facetime video call is dit natuurlijk ook prima.

 • De bedrijfsvideo opnames

  Dit is de dag van de opnames. Onze videgraf(en) zijn aanwezig en bespreken aan de hand van het draaiboek nogmaals kort de situaties door. Vervolgens vinden de opnames plaats.

 • Opleveren maar!

  De beelden verwerken we tot een passende montage en leveren binnen een week je bedrijfsvideo digitaal op. In de week volgend hierop verwerken wij gezamenlijk de eventuele punten uit de correctie rondes.

Prijzen en opties

VideoCompany levert u gegarandeerd de beste kwaliteit – prijs verhouding. Alleen door het leveren van de beste bedrijfsvideo’s behoudt VideoCompany haar continuïteit. We zorgen voor filmische opnames met prachtige beelden en in hoogwaardige resoluties. Door een zeer professionele en geheel in stijl te monteren wordt vervolgens een professionele bedrijfsvideo’s vastgelegd.

Daarnaast zijn wij als enige transparant in onze prijzen. VideoCompany werkt met prijspakketten en kijkt niet wie de klant is om de prijs daarop aan passen. Dat betekend dat alle getoonde prijzen inclusief reiskosten, overnachtingskosten en overige kosten zijn maar exclusief btw. Geen verborgen addertjes maar totaal bedragen. Zodoende kom je nooit voor financiële verrassingen te staan.


Halve dag

€649

 • 4 uur aanwezig
 • Uitgebreide bedrijfspresentatie
 • Opnames van binnen en buiten het kantoor
 • Uitgebreide opnames van processen, klanten en medewerkers
 • Professionele, filmische opnames
 • Bedrijfsvideo van max 1 min.
 • Optie naar keuze*
Offerte

Hele dag

€949

 • Hele dag aanwezig
 • Uitgebreide bedrijfspresentatie
 • Uitgebreide opnames van binnen en buiten het kantoor
 • Uitgebreide opnames van processen, klanten en medewerkers
 • Professionele, filmische opnames
 • Bedrijfsvideo van max 2 min.
 • Optie naar keuze*
Offerte

*Pakket opties

Wil je graag meer opties ? Vraag dan een offerte aan of vink dit aan op de bestelpagina.

Optie 1: Social Media versies van 15 en/of 30 seconden á €199,-
Social Media in combinatie met video is steeds belangrijker voor iedere ondernemer. Video’s die worden bekeken op social media zijn vaak kort en krachtig en nodigen de kijker uit om meer te weten te komen over het bedrijf. VideoCompany kan van je bedrijfsfilm ook een social media versie maken, ideaal voor Facebook, LinkedIn of je eigen YouTube kanaal.

Optie 2: 3D tekst animatie á €199,
We kunnen met animaties altijd een stap verder gaan en delen van de content in 3D gaan bewerken. We hebben genoeg voorbeelden en denken graag met je mee.

Optie 3: 1 uur Drone video opnames incl. montage á €499,
De bedrijfslocatie prachtig in beeld gebracht alsof er een helikopter overvliegt. Unieke opnames vanuit de lucht die gebruikt kunnen worden in de uiteindelijk video. De drone video prijs is gebaseerd op het VideoCompany Drone video Phantom pakket waarbij niet hoger dan ca. 10 meter hoeft te worden gevlogen en opnames maximaal 1 uur duren.

Optie 4: Inzet van acteurs/actrices á €499,-
Door de samenwerking met onze zustermaatschappij FilmCompany Amsterdam, heeft VideoCompany een ideale toegang tot diverse acteurs, actrices. Alle prijzen zijn inclusief afkoop portretrechten en dergelijken. De prijs is gebaseerd op enkele uren opnames. voor deze maatwerk optie is het handig om duidelijk in de offerte aanvraag dan wel telefonisch aan te geven wat precies gewenst is.

Optie 5: Opname locaties á €499,-
Door de samenwerking met onze zustermaatschappij FilmCompany Amsterdam, heeft VideoCompany een ideale toegang tot diverse opname locaties. Studio opnames, opnames in grote of mini set opstellingen is allemaal mogelijk. De prijs is gebaseerd op een miniset locatie. voor deze maatwerk optie is het handig om duidelijk in de offerte aanvraag dan wel telefonisch aan te geven wat precies gewenst is.


De oprichters van VideoCompany hebben meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van video’s en het portfolio is dan ook zeer uitgebreid. Van bedrijfsfilms en instructie video’s tot aan evenement reportages en TV commercials: VideoCompany heeft het meest complete en professionele video aanbod van Nederland en levert u daarom gegarandeerd de mooiste bedrijfsvideo’s.

Bedrijfsvideo

Deel deze bedrijfsvideo informatie met je collegae of kennissen