Animatie video laten maken: Een uitleg video laten maken met animaties van VideoCompany!

Animatie video's laten maken zijn er al vanaf €1749,-

Animatie video laten maken

Iedere professionele organisatie heeft tegenwoordig wel ter promotie een Animatie video met een uitleg over het product, dienst of proces. Dit wordt ook wel een uitleg animatie of explanimation genoemd.

Bij de VideoCompany kan je een explanimation of uitleg video laten maken. De combinatie van tekst, beeld en geluid maakt het mogelijk om veel informatie in korte tijd en met grote impact te communiceren. Video en animatie zijn daarom een ideaal middel om informatie effectief over te brengen. Een explanimation kan je bijvoorbeeld gebruiken om een product of dienst te presenteren en uit te leggen. Ook kan je ingewikkelde processen (bijvoorbeeld verkoop proces stappen op je website) in eenvoudige stappen weergeven. Dit wordt hoe wel een ‘Hoe werkt het filmpje’ genoemd. Een uitleg video is ideaal om je doelgroep goed te bereiken namelijk veelal kijkt men liever dan dat men leest.

Kun jij al met een video laten zien wat je doet? Hoe jou product werkt of waarom klanten vooral bij jou moeten zijn?

Dit is jouw kans om voor een scherpe prijs een krachtige, heldere animatie video te laten maken. Promoot je dienst, proces of verandering en breng in een aantal eenvoudige stappen de werking in beeld. Daarnaast werken wij snel. Binnen 2 weken wordt de eerste versie van je animatie video al opgeleverd.

Wacht niet langer en kijk gelijk wat de prijzen en mogelijkheden voor een professionele animatie video zijn of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Opdrachtgevers die eerder voor VideoCompany kozen


ATPI

Animatie met screencapture

Royaal Vastgoed

Animatie met voice-over

UNHCR

Animatie met ondertiteling

UWV

Animatie op illustratie basis


Onze animatie video werkwijze

 • Vraag naar een vrijblijvend creatief advies

  Je hebt een aantal voorbeelden gezien en weet wat je belangrijk vindt om terug te zien op jouw animatie video. Vragen over de animatie video ? Bel of app dan om te varagen naar onze mogelijkheden. Liever direct een offerte op maat met andere animatie ideeën ? We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

 • Storylines en moodboards

  Wil je onze creatieve geest graag om de tafel hebben zitten om jullie wensen te helpen uitdenken en te vertalen naar een moodboard ? Dan kan dat uiteraard. Wij komen naar je toe en werken zowel vanuit bestaande storylines als wel van scratch af aan om het in zijn geheel voor je uit te werken.

 • Meerdere animatiestijlen en opties mogelijk

  Een animatie video wordt bijna altijd voorzien van een professionele voice-over en titels. Het is echter ook mogelijk om gebruik te maken van echte beelden met daarin de verwerking van 3D animaties. Ook behoord screencapture tot een veelgeruikte mogelijkheid. Hierbij worden echte beelden van een scherm of app opname geïntegreerd gebruikt.

 • Na 2 weken het eerste concept

  Na een akkoord op het moodboard en het script gaan we aan de slag. We zorgen dat we bij akkoord beschikbaar zijn om na 2 weken al een eerste concept te leveren. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar en reageren direct op vragen.


Animatievideo's vanaf

€1749

 • Creatief animatie advies
 • Gezamenlijke storyboard ontwikkeling
 • Explanimation Animatiestijl
 • Complete montage
 • Animatie video van ca. 1 min.

Enkele video opties

Concept & Moodboard ontwikkeling
Samen met u bespreken we een aantal keer wat de exacte wensen en eisen zijn en in lijn is met uw doelstellingen, kortom wat wilt u precies terug zien en bereiken met uw animatie. Dit resulteert in een uitgebreid creatief consult met daarbij een uitgewerkt moodboard en planning.
Voor VideoCompany vormt dit het startpunt oftewel het script ‘hoe’ de video geproduceerd kan gaan worden.

Professionele voice-over teksten
Een goede animatie video hoort natuurlijk gepaard te gaan met een echte vertrouwelijke en professionele stem. VideoCompany heeft hiervoor meerdere stemacteurs. Klik hier voor een voorbeeld stemacteur of stemacteur 2. Ook zijn vrouwelijke en buitenlandstalige voice-overs mogelijk.

Screencaptures
Met screencapture is het mogelijk om echt beelden vast te leggen en te verwerken in de animatie of uitleg video. Hierdoor ziet een kijker direct hoe bijvoorbeeld een inlogscherm of een App er uit ziet. Om deze beelden te maken komt een videospecialist van VideoCompany langs om met een senior gebruiker of communicatiemedewerker door het betreffende systeem te gaan en daarbij de processtappen op het scherm op video vast te leggen.

3D Animatie
Ook is 3D animatie mogelijk. Aan de hand van echte beelden integreren we bestaande of zelfgemaakte 3D animaties zoals bijvoorbeeld bij deze video.


Opdrachtgevers die eerder voor VideoCompany kozen

PromoSys

3D Animatie logo reveal

Miaw

Animatie met duidelijke titels

SEM Transport

Animatie met echte beelden

Vitalics

Korte animatie video


Voor een animatie uitleg video laten maken naar VideoCompany

De oprichters van VideoCompany hebben meer dan 20 jaar ervaring in het produceren van video’s en het portfolio is dan ook zeer uitgebreid. Van bedrijfsfilms en uitlegvideo’s tot aan evenement reportages en TV commercial. VideoCompany heeft het meest complete en professionele video productie aanbod van Nederland en levert u daarom gegarandeerd de mooiste animatie video's.

Animatie video laten maken