Animatie video: Jouw bedrijf promoten met een animatie video van VideoCompany!

Animatie video’s zijn er al vanaf €799,-

Animatie video

Iedere professionele organisatie heeft tegenwoordig wel ter promotie een Animatie video met een uitleg over product of bedrijf, dit wordt ook wel een explanimation genoemd.

Bij de VideoCompany kan je een explanimation laten maken. De combinatie van tekst, beeld en geluid maakt het mogelijk om veel informatie in korte tijd en met grote impact te communiceren. Video en animatie zijn daarom een ideaal middel om informatie effectief over te brengen. Een explanimation kan je bijvoorbeeld gebruiken om een product of dienst te presenteren en uit te leggen. Ook kan je ingewikkelde processen (bijvoorbeeld verkoop proces stappen op je website) in eenvoudige stappen weergeven. Dit wordt hoe wel een ‘Hoe werkt het filmpje’ genoemd. Een explanimation is ideaal om je doelgroep goed te bereiken; veelal kijkt men liever dan dat men leest.

Kun jij al met een video laten zien wat je doet? Hoe jou product werkt of waarom klanten vooral bij jou moeten zijn?

Dit is jouw kans om voor een scherpe prijs een krachtige, heldere animatie video te laten maken. Promoot je dienst of product en breng in een aantal eenvoudige stappen de werking in kaart. Daarnaast werken wij snel. Binnen 1 weken wordt je animatie video opgeleverd.

Wacht niet langer en kijk gelijk wat de prijzen en beschikbaarheid van een professionele animatie video zijn of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Animatie video


Voorbeeld Explanimation stijl

Voorbeeld Illustratie stijl

“Wij kozen voor een animatie video om te promoten hoe solliciteren met een VideoCV van SpotCV werkt. We hebben gemerkt dat alleen uitleggen en beschrijven van je product onvoldoende is, je moet het vooral laten zien!”

– Stadsrechten

Onze animatie video werkwijze

 • Kies als eerste je pakket

  Je hebt een aantal voorbeelden gezien en weet wat je belangrijk vindt om terug te zien op jouw animatie video.
  Vragen over de animatie video ? Een afspraak reserveren in onze online kalender? Of liever een offerte op maat met andere animatie ideeën ? We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

 • Reserveer

  Overtuigd? Bel dan direct. Geen gedoe, je maakt de afspraak, de prijzen zijn direct bekend en wij nemen contact met je op om e.e.a. per offerte te bevestigen met je en door te spreken. Twijfel je nog of heb je vragen? We hebben een live chat functie op deze site of komen graag langs om kennis te maken.

 • Face-to-face

  We komen naar je toe voor een gesprek met een inhoudelijke sessie. Na de inhoudelijke sessie maken we een uitgebreide informatie analyse welke de basis vormt voor de voice-overtekst en het storyboard. We ontwikkelen een creatief moodboard met daarin een aantal richtingen voor de stijl van de animatie explanimation.

 • Opleveren maar!

  We betrekken de klant in iedere fase van het proces en door deze werkwijze kunnen we altijd voor een vaste prijs een animatie video met de gewenste kwaliteit en het behalen van een deadline garanderen. De beelden verwerken we tot een passende montage en leveren binnen een week, inclusief correctie rondes je video digitaal op.


Explanimation Stijl

€799

 • Creatief animatie advies
 • Gezamenlijke storyboard ontwikkeling
 • Explanimation Animatiestijl
 • Complete montage
 • Animatie video van ca. 1 min.
 • Analyse & Moodboard ontwikkeling
 • Professionele voice-over tekst

Illustratie Stijl

€1299

 • Creatief animatie advies
 • Illustratie & Moodboard ontwikkeling
 • Gezamenlijke storyboard ontwikkeling
 • Illustratie Animatiestijl
 • Complete montage
 • Animatie van ca. 1 min.
 • Professionele voice-over tekst

Opties

Concept ontwikkeling á €249,-
Samen met u bespreken we wat de exacte wensen en eisen zijn en in lijn is met uw doelstellingen, kortom wat wilt u precies terug zien en bereiken met uw animatie. Dit resulteert in een uitgebreid creatief consult met daarbij een uitgewerkt moodboard en planning.
Voor VideoCompany vormt dit het startpunt/script ‘hoe’ de video geproduceerd kunnen gaan worden.

Optie stemacteur 1: Professionele voice-over teksten á €199,-
Een goede animatie video hoort natuurlijk gepaard te gaan met een echte vertrouwelijke en professionele stem. VideoCompany heeft hiervoor 2 professionele stemacteurs. Klik hier voor een voorbeeld met stemacteur 1.

Optie stemacteur 2: Professionele voice-over teksten á €299,-
Een goede animatie video hoort natuurlijk gepaard te gaan met een echte vertrouwelijke en professionele stem. VideoCompany heeft hiervoor 2 professionele stemacteurs. Klik hier voor een voorbeeld met stemacteur 2.

Wil je graag meer opties ? Vraag dan een offerte aan of vink dit aan op de bestelpagina.


De oprichters van VideoCompany hebben meer dan 15 jaar ervaring in het produceren van video’s en het portfolio is dan ook zeer uitgebreid. Van bedrijfsfilms en instructie video’s tot aan evenement reportages en TV commercial. VideoCompany heeft het meest complete en professionele video productie aanbod van Nederland en levert u daarom gegarandeerd de mooiste animatie video’s.

Animatie video