Aftermovie laten maken
Promoot jouw evenement met een aftermovie van VideoCompany

Nu ook met LiveStream mogelijkheden!

Aftermovies zijn er al vanaf €995

Aftermovie laten maken

Waarom een aftermovie laten maken ? Met een krachtige aftermovie promoot je in één keer jouw volgende event. Het is een effectieve manier om mensen ervan te overtuigen dat ze je volgende evenement niet mogen missen. Wat was er allemaal te doen. Hoe hebben de gasten zich vermaakt. Welke interessante items kwamen er aan bod.
Een aftermovie laten maken beantwoord al deze vragen.

Etaleer de sfeer en beleving

Een aftermovie wordt veelal gebruikt om de sfeer in beeld te krijgen. Je etaleert als het ware de beleving van het evenement. Hierdoor kun je onbeperkt nagenieten. Wordt er een personeelsuitje, een netwerk bijeenkomst of zelfs een festival georganiseerd ? Laat dan een aftermovie maken.

Een aftermovie is een effectieve manier van adverteren. Je onderscheid jouw evenement van de concurrent. De hoogtepunten van het evenement herinneren je publiek aan de sfeer en beleving van het evenement.

Aftermovie als uitnodiging

Een groots opgezet feest kan prachtige worden gefilmd met onze hoogwaardige filmcamera's die slow motion en lagere lichtomstandigheden aankunnen.


Aftermovie laten maken

Een aftermovie is een video die in 1 minuut jouw evenement promoot.

Zakelijke feesten, congressen maar ook seminars

Er zijn diverse benamingen voor het maken van wat bij VideoCompany een aftermovie wordt genoemd. Zoals bijvoorbeeld een evenementen registratie evenals een sfeer impressie. Aangezien een aftermovie vele doeleinden kent zijn er ook vele benamingen. Video is een ideaal middel om in te zetten voor beurzen en evenementen. Daarnaast ook voor bedrijfsbijeenkomsten. Bovendien worden ook zakelijke feesten, congressen en ook seminars op deze wijze vastgelegd. Is het evenement buiten dan zijn er ook drone opnames ook mogelijk. De opnames vinden uiteraard plaats op de locatie van het evenement. Dit kan op een beurs of congres zijn maar ook op een bedrijfsfeest locatie. VideoCompany werkt zowel met losse camera’s als met vaste opstellingen voor integrale opnames. Daarbij kan de opname apparatuur ook gekoppeld worden aan de aanwezige audio apparatuur voor een ideale geluidsregistratie.

Enkele organisaties die eerder voor ons kozen

Douwe Egberts Kick-off 2019

MAANDAG

Alexandrium Shopping Center

Gremio Unio


Onafhankelijke kijk

Onze onafhankelijke kijk zorgt ervoor dat we goed in de belevingswereld van jouw doelgroep kunnen stappen. Daarnaast zijn wij heel sterk in de vertaalslag van boodschap naar beeld. Resultaat een aftermovie die de boodschap goed overbrengt. Tevens zijn doel behaalt en bovendien breed ingezet kan worden. Daarnaast werken wij snel. Binnen 1 week wordt de video opgeleverd.

Wacht niet langer en bekijk meteen de mogelijkheden en beschikbaarheid van onze professionele videografen. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Klant review

"Ik wil even mijn complimenten maken voor het super team van afgelopen vrijdag.
Wat een professionele en ontzettend fijne mensen! Onzichtbaar zichtbaar.
Echt heel erg blij met ze."

www.carolienvandekamp.nl/event

Beschikbaarheid

Beschikbaar
Geboekt
Omschakeling
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Staan we geboekt voor de dag ? WhatsApp ons dan gelijk en ontvang direct een antwoord.

Onze werkwijze

 • Aftermovie Laten Maken

  Een aftermovie is een video die in 1 minuut jouw evenement promoot. Concluderend gaat een aftermovie laten maken als volgt. Je hebt een aantal voorbeelden gezien en weet wat je belangrijk vindt om terug te zien. Ook is het mogelijk om een reporter toe te voegen. Een reporter kan korte interviews en afnemen bij gasten of bezoekers. Ook verzamelt een reporter quotes die de ervaring van de bezoekers vertegenwoordigt. Vragen over de mogelijkheden of de beschikbaarheid controleren van onze videografen ? Of liever een offerte op maat met een kleinere of juist grotere setting? We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

 • Vraag een offerte aan of reserveer direct

  Direct een vrijblijvende offerte. Je vraagt al dan niet telefonisch een offerte aan. De prijzen zijn direct bekend. Wij nemen contact met je op om het programma en wensen te bevestigen. De videgraaf bespreekt het hele programma met je door. Twijfel je nog of heb je vragen, we hebben ook een live chat functie op deze site!

 • Een kennismaking videograaf

  Als eerste neemt onze videograaf contact met je op en bespreekt jouw evenement. Wat wil je graag gefilmd hebben. Wat moet er exact gepromoot worden. Zijn er keynote speakers. Hoe ziet het programma er uit. Wellicht heb je een draaiboek of programma beschrijving ? Deze kun je dan nog altijd even apart e-mailen of meesturen met de offerte aanvraag.

 • Het evenement

  Op de dag van je evenement zijn we ruim op tijd aanwezig om de laatste zaken door te bespreken. Vervolgens gaat de camera aan en filmen wij wat we hebben afgesproken.

 • Opleveren maar!

  De beelden verwerken we tot een passende montage. We leveren binnen een week of conform afspraak je video digitaal op. Voor een optimale video maakt VideoCompany standaard gebruik rechtenvrije muziek. Daarnaast zijn correctierondes uiteraard inbegrepen.Prijzen zijn exclusief-btw


Aftermovie laten maken video opties

Multicam opnames met een Live stream
Bij een multicam registratie met live streaming worden video opnames direct live uitgezonden op grote schermen of direct op social media kanalen zoals Facebook en YouTube. Er wordt met verschillende camera's tegelijk gefilmd waarbij deze beelden geschakeld live weergegeven worden. Afhankelijk van de wensen is er eventueel ook een regisseur bij nodig. De camera's staan zo opgesteld dat vanuit verschillende hoeken één onderwerp gefilmd kan worden. Zo wordt je evenement, seminar, concert of congres direct live gestreamt of getoond in andere zalen of locaties. Kijk voor meer informatie op  onze Livestream pagina.

Langere aftermovie laten maken
Wil je een langere video ? Doorgaans duren aftermovies tussen de 1 en 3 minuten.

Extra vaste camera positie
Is het gewenst om naast de losse camera ook een vaste camera nodig te hebben om bijvoorbeeld een toespraak integraal te filmen? Dan is het mogelijk om een extra videograaf en apparatuur er bij te leveren.

Reporting & Quotes, ideaal voor sfeerbeelden.
Ook is het mogelijk om reporting en quotes uit te voeren behorende bij het evenement. Van te voren kunnen de reporting vragen worden besproken. Ideaal voor als je de mening wil weten van je gasten van zowel voor als na het evenement.

Drone video opnames
Alsof er een helikopter overvliegt! Unieke opnames die gebruikt kunnen worden. Klik hier voor een aantal drone video voorbeelden.

Onze klanten

Provincie Gelderland Big Data

Converge International

Relined Fiber Network

Maritiem MuseumAftermovie laten maken?
VideoCompany heeft ruime professionele video productie ervaring

De oprichters van VideoCompany hebben al met al meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van professionele video’s. Het portfolio is al met al zeer uitgebreid. Van bedrijfsfilms en instructievideo’s tot aan evenement reportages en TV commercials. VideoCompany heeft bovendien het beste videoproductie aanbod van Nederland.
Wij filmen standaard met 4k film camera's om de beste kwaliteit te waarborgen. Daarbij creëren we ook altijd een filmische look and feel.

Aftermovie laten maken

Deze informatie delen?